Connect with us

TENIS

Barna Krisztian, de neoprit şi la Cluj-Napoca!

După ce a câştigat Cupa Crişana, sportivul şimleuan şi-a trecut în palmares un nou turneu, reuşind să câştige Cupa Aceline de la Cluj. Barna a reuşit supriza competiţiei, după ce a trecut în două seturi de Victor Oprean, sportiv clasat pe locul 4 pe ţară, la nivelul 7

După o pauză de aproximativ trei ani de zile, şimleuanul Barna Krisztian a revenit pe teren şi a reuşit să câştige Cupa Crişana, competiţie ce face parte din calendarul Sportya (fostul Tenis Partener). Sportivul a prins, din nou, gustul competiţiei, astfel că nu putea încheia anul fără o nouă participare la un turneu. Şi de această dată, Krisztian s-a descurcat excelent şi la final a câştigat o nouă medalie de aur.

La finele săptămânii trecute, şimleuanul a participat la Cupa ”Aceline Tenis” din Cluj-Napoca, reuşind să se claseze pe locul 1 la nivelul 7.

Barna Krisztian a reuşit un rezultat de excepţie, reuşind să îl învingă la competiţia de la Cluj pe Victor Oprean, scor 6 – 3, 6 – 1, sportiv clasat pe locul 4 pe ţară la acest nivel.

În semifinale, Barna a trecut cu 6 – 2, 6 – 2 de Daniel Lupean, iar finala a disputat-o cu un sportiv din Bistriţa.

Este vorba despre Cosmin Curticapian, sportiv de care tenismanul şimleuan a dispus, de asemenea, în două seturi, scor 6 – 3, 6 – 4.

Pasiunea faţă de acest sport, plăcerea de a fii în competiţie, adrenalia mă face să particip în continuare la competiţii! În ciuda faptului că este un sport atât de complex, mă face să îmi ţin mintea limpede şi încerc să duc o viaţă sănătoasă prin mişcare! În prag de sărbători, vreau să ureze Sărbători fericite iubitorilor de tenis şi nu în ultimul rând, comunităţii de tenis pe care o reprezint în Şimleu, prin Clubul Sportiv ProTenis Şimleu Silvaniei”, a fost reacţia lui Barna Krisztian, după ce a câştigat turneul de la Cluj-Napoca.

Mai multe pe acest subiect, şi în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 7 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS