Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, cu sabia deasupra capului

După aproape două luni de zile, gruparea zălăuană revine pe teren propriu pentru un meci oficial, urmând să joace vineri, în etapa a IX-a cu CSM Slatina. Confruntarea dintre cele două echipe este un derby al codaşelor, pe care formaţia antrenată de Gheorghe Tadici este obligată să îl câştige pentru a ieşi din zona retrogradării. Din păcate pentru fani, prea puţini vor putea veni în tribune, deoarece jocul a fost programat într-o zi lucrătoare tocmai de la ora 11.00

Vineri, ora 11.00, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”: HC Zalău – CSM Slatina


La reluarea campionatului, HC Zalău a fost prinsă pe picior greşit şi a fost învinsă fără drept de apel în deplasarea de la Măgura Cisnădie. Trebuie precizat însă că sălăjencele au avut în faţă o echipă mult mai valoroasă, de cupe europene, în faţa căreia era greu de emis pretenţii.

A fost a şasea înfrângere în opt etape pentru gruparea de sub Meseş, care se pregăteşte să revină pe teren propriu pentru un meci oficial, după aproape două luni. În cadrul etapei a IX-a, HC Zalău primeşte vizita celor de la CSM Slatina.

Este un derby al codaşelor având în vedere situaţia din clasament. Sălăjencele sunt pe penultimul loc cu 6 puncte, în timp ce CSM Slatina are tot 6 puncte şi este cu o treaptă mai sus. Ambele echipe sunt în foame de puncte, iar HC Zalău abordează acest joc cu sabia deasupra capului.

Este obligată să câştige pentru a ieşi zona retrogradării, astfel că pentru jocul de vineri, cuvântul de ordine este victoria. Meciul a fost programat la o ora total nepotrivită pentru o zi lucrătoare Partida dintre HC Zalău şi CSM Slatina a fost programată la o oră total nepotrivită, urmând să se joace vineri, de la ora 11.00.

Din păcate pentru fani, prea puţini vor putea veni în tribune având în vedere că meciul se dispută într-o zi lucrătoare, la o oră la care majoritatea oamenilor sunt la serviciu.

Această programare poate fi considerată o bataie de joc la adresa iubitorilor handbalului, care mereu au venit în număr mare la sală, chiar şi în acest sezon în care echipa are un parcurs modest.În ultimele confruntări cu CSM Slatina, HC Zalău s-a impus pe teren propriu, dar în schimb, la Slatina, echipa antrenată de Victorina Bora a avut câştig de cauză.

În acest sezon, HC Zalău a câştigat doar cu Dacia Mioveni şi CSM Tg. Jiu. Tot două victorii are şi CSM Slatina, care s-a impus în duelurile cu cele două nou-promovate, CSM Galaţi şi CSM Tg. Jiu.Pe lângă partida cu CSM Slatina, HC Zalău mai susţine în acest an alte două jocuri. Pe 22 decembrie va juca tot acasă, cu SCM Rm.Vâlcea, iar pe 29 decembrie se va deplasa la SCM Craiova.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL