Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher, după “duşul rece” cu SCMU Craiova: “Am întâlnit o echipă în super formă, care a jucat fără greșeală”

Chiar dacă SCM Zalău a pierdut acasă cu un sec 3 – 0, managerul Adi Feher spune că echipa sa nu a jucat foarte rău, ci oltenii au jucat prea bine!

Ultima mare performanţă a voleiului sălăjean se leagă şi de SCMU Craiova. În aprilie 2017, după un meci cu oltenii la Sala Sporturilor din Zalău, CS Volei Municipal devenea campioana României… La finalul săptămânii trecute, echipele de volei de la Zalău şi Craiova s-au reîntâlnit tot la poalele Meseşului.

De data aceasta, gruparea din Bănie a făcut legea în teren şi a câştigat fără emoţii. A fost cel mai dureros eşec din acest sezon pentru elevii lui Dragan Kobiljski, cu atât mai mult cu cât înfrângerea vine chiar în faţa propriilor suporteri.

Cu toate acestea, managerul Adrian Feher nu ţine neapărat să îi arate cu degetul pe băieţi de la SCM, despre care spune că nu au prea prost.

Acesta spune că diferenţa atât de mare a fost făcută de forma excelentă în care s-au aflat elevii lui Dănuţ Pascu, despre care Feher spune că au jucat fără greşeală.

“Un meci foarte greu încheiat cu o înfrângere surprinzătoare pentru mine, mai ales prin prisma scorului. Știam că SCMU Craiova formează o echipă redutabilă, dar nu credeam că vom pierde 3 – 0. Noi nu am făcut neapărat cel mai rău meci, dar am întâlnit o echipă în super formă, care a jucat fără greșeală. Eu sper ca acest eșec va ambiţiona echipa noastră, pentru ca în următoarele partide să fim mai agresivi în joc. Pot să zic că a fost un duş rece şi trebuie să învăţăm din eşecuri pentru a putea să facem meciuri bune şi cu echipe mari”, a spus managerul Adrian Feher.

După acest “duş rece”, SCM Zalău doreşte să se redreseze la finalul săptămânii, când Vlad Cuciureanu şi compania vor juca la Dej.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 7 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1