Connect with us

FOTBAL

FOTO&VIDEO – Peste 300 de copii de la SCM Zalău au primit cadouri de la Moş Nicolae

În această seară, Sala Sporturilor din Zalău a fost neîncăpătoare, şi nu pentru că aici s-ar fi desfăşurat vreun meci oficial de handbal sau volei, ci pentru faptul că la Clubul Sportiv al Primăriei a venit Moş Nicolae. Sute de copii de la toate secţiile de la SCM Zalău au primit cadouri, iar MOŞUL a fost tocmai primarul municipiului, Ionel Ciunt

Luni după-amiază, undeva în jurul orei 18.00, la SCM Zalău a venit moşul. Peste 300 de copii s-au putut bucura alături de părinţi, fraţi, bunici şi apropiaţi de venirea lui Moş Nicolae. Astfel, Sala Sporturilor a devenit neîncăpătoare.

Sute de cadouri îşi aşteptau gazda, adică sportivii de la toate secţiile Clubului Sportiv al Primăriei municipiului – fotbal, volei, arte marţiale, judo şi box. Le-au fost aproape antrenorii, Claudiu Cornaci, Alexandru Pop, Marius Muntean, Laurean Flonta, Raul Stanciu (fotbal), Ovidiu Teuşan (volei), Călin Marincaş (karate tradiţional), Valer Tout şi Ionuţ Cuibuş (judo).

Claudiu Bujor: Îmi dau seama că suntem o adevărată familie

Evenimentul a fost deschis de directorul clubului – Claudiu Bujor, care a ţinut să mulţumească tuturor sportivilor pentru activitatea depusă în acest an şi pentru rezultatele notabile realizate de aceştia împreună cu antrenorii lor.

“De când am venit la acest club, mi-am propus două lucruri: să fim o familie şi să obţinem rezultate bune în competiţii. În această seară, îmi dau seama că suntem o adevărată familie”, a precizat Claudiu Bujor.

Administraţia locală pune accentul pe copii şi juniori

Mai apoi, a luat cuvântul primarul municipiului – Ionel Ciunt. Cu mare bucurie în suflet, acesta a ţinut să îşi arate satisfacţia pentru faptul ţinta acestui club îşi găseşte rezultanta – cât mai mulţi copii din comunitate să poată practica sportul.

La trei ani de la înfiinţare, SCM Zalău are peste 300 de sportivi legitimaţi, iar rezultatele nu au întârziat. Pentru aceasta, Ionel Ciunt a felicitat sportivii, antrenorii şi staff-ul administrativ de la fiecare secţie, urându-le tuturor un An Nou plin de succese şi realizări. Nu înainte ca edilul să îşi arate încă o dată sprijinul şi deschiderea faţă de SCM Zalău.

“Moşul” Ionel Ciunt şi ajutoarele sale

Ajutat de mai mulţi membri din conducerea clubului şi de membrii din Consiliul de Administraţie, primarul Zalăului le-a oferit cadouri tuturor. Ajutoarele moşului au fost – aşadar – directorul Claudiu Bujor, managerul secţiei de fotbal – Marius Paşca, managerul secţiei de volei – Adrian Feher, managerul secţiilor de arte marţiale, judo şi box – Marcel Doru Ţârle, directorul sportiv al secţiei de fotbal – Alin Pop, directorul sportiv al secţiei de volei – Gabriel Terheş, delegatul echipei de fotbal – Vasile Jula, membrii Consiliului de Administraţie – Alin Demle, Robert Goie şi Lukacs Levente, dar şi viceprimarul Nicolae Fazakas, suprefectul Florin Florian, administratorul municipiului – Călin Forţ sau directorul de la Patrimoniu – Sandu Pura.

La evenimentul special au fost prezenţi jucătorii echipei mari de fotbal, împreună cu antrenorul Cristian Lupuţ, dar şi unii dintre voleibalişii de la echipa mare.

“Şoimii” de la SCM Zalău s-au bucurat cel mai tare de venirea Moşului!

Primii au fost micuţii de la grupa generaţiilor 2016 şi 2017. Îmbrăcaţi în echipament de firmă ca şi la case mari, puştii lui Raul Stanciu s-au bucurat nespus de atenţia venită din partea autorităţilor locale.

Pentru aceşti copii de cinci-şase ani, însă, până şi faptul că pot practica sportul într-un cadru organizat este deja o realizare!

Au urmat celelalte grupe de la secţiile fotbal, volei, arte marţiale şi judo. Cu toţii s-au bucurat de aceste momente festive.

Primarul Zalăului: Dacă se poate, să devenim cel mai bun club sportiv din România!

„Dragi copii, când am luat decizia să înfiinţăm Clubul Sportiv al Primăriei, primul nostru gând a fost la voi. Ne-am gândit că elevii şi copiii din municipiul nostru trebuie să aibă posibilitatea să facă sport şi să-i vedem la secţiile clubului sportiv al Primăriei municipiului Zalău. Mă bucur să fim în această seară peste 300 de copii prezenţi, toţi legitimaţi la SCM Zalău. Vreau să vă felicit pentru rezultatele foarte bune pe care le-aţi avut şi să ştiţi că atunci când ne supără seniorii, voi veniţi şi ne bucuraţi. Veniţi cu rezultatele voastre bune de la competiţiile la care participaţi. Vă urez, în continuare, succes şi anul viitor ne dorim să fim, dacă se poate, cel mai bun club sportiv din România. Împreună cu toţi cei care conduc clubul sportiv, am luat decizia ca, în această seară – seara lui Moş Nicolae, să vă oferim şi noi un cadou din partea conducerii clubului pentru că, sigur deja acasă v-aţi pregătit deja ghetuţele şi veţi primi şi alte cadouri. Vă îmbrăţişez cu toată dragostea, şi pe voi, şi pe părinţi. Vă mulţumesc şi vouă, dragi părinţi, ştiu că v-aţi rupt din timpul vostru pentru a fi aici, dar eu zic că merită. Felicitări şi sărbători frumoase. Doamne ajută!”, a spus Ionel Ciunt, primarul municipiului.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 7 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL