Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. SCM Zalău, eşec dur cu SCMU Craiova

Deşi în acest sezon zălăuanii au făcut câteva mecuri foarte bune, de această dată, băieţii lui Dragan Kobiljski şi Marius Lazăr nu au avut replică în faţa oltenilor, cedând jocul de pe teren propriu în minim de seturi


Duelurile dintre Zalău și Craiova au fost mereu unele dintre cele mai spectaculoase, întâlnirile dintre cele două combatante fiind adevărate derby-uri din prima ligă de volei masculin. În trecut, cele două erau chiar în luptă pentru campionat, dar în ultimii ani, ambele se află în căutarea formei de altădată, deşi craiovenii au început foarte bine acest sezon.

Cele două s-au întâlnit azi, pentru prima dată în acest sezon, în Sala Sporturilor de la Zalău.

Oltenii au venit montați sa câștige și au fost mai eficienți în primul set, parțial în care Zalăul s-a ținut bine, dar s-a oprit la borna 20 de puncte.

Și setul al doilea a fost destul de echilibrat și cele două echipe au mers cap la cap până la 13 – 13, după care oaspeții s-au desprins la două puncte, iar Drăgan Kobiljksi a solicitat timp de odihnă. S-a făcut 14 – 18, iar antrenorul Zalăului a cerut al doilea timeout. Gazdele au reintrat în set, iar la 16 – 18, respectiv 21 – 22, a venit rândul lui Dănuț Pascu să ceară timeout, iar în cele din urmă, SCMU Craiova avea să-și adjudece și al doilea set, după un atac decisiv al “căpitanului” Laurențiu Lică.

În setul al treilea gazdele au început mai bine și au condus și la două puncte, dar Craiova a egalat la 9, după un punct la care zălăuanii au fost de părere că mingea a fost afară. Ușor ușor, oaspeții și-au creat un avantaj iar la 11 – 14, Dragan Kobiljksi a solicitat timp de odihnă. SCM Zalău s-a apropiat la 16 – 17, dar oltenii s-au distanţat din nou şi în cele din urmă aveau să câştige şi setul al treilea.

Este un eşec dur pentru SCM Zalău, care nu a reuşit să câştige nici măcar un set în faţa oltenilor. Cel mai bun marcator al grupării de sub Meseş a fost, din nou, Oleksandr Buzduhan, cu 14 puncte, în timp ce la SCMU Craiova, Laurenţiu Lică a fost din nou cel mai bun, cu 17 puncte.

SCM Zalău – SCMU Craiova 0 – 3 (-20, -23, -20)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1