Connect with us

Social

FOTO – Bunica solistului Adrian Sînă din Tihău a împlinit frumoasa vârstă de 95 de ani

Toți îl știm pe solistul trupei Akcent, Adrian Sînă, dar mai puțin se știe că acesta îşi are originile în Sălaj. Azi, 30 noiembrie, tanti Maria Sînă a împlinit onorabila vârstă de 95 de ani, fiind veterană de război


Dacă vă întrebați cine este tanti Maria?! Ei bine, este tocmai bunica lui Adi Sînă din trupa AKCENT și locuiește în comuna Surduc, mai exact în localitatea Tihău.

Adrian Claudiu Sînă, născut pe data 18 aprilie 1977, în Baia Mare, este un cântăreț producător și DJ român. El este cunoscut mai ales ca fondator și membru al formației Akcent.

Sînă a urmat cursuri la Academia de Artă Teatrală și Cinematografică Caragiale din București, pregătindu-se pentru a deveni actor, dar ulterior a ales muzica.

Adi Sînă a locuit în Baia Mare, dar toate vacanțele din copilărie și le-a petrecut la TIHĂU, iar în acesastă vară a venit cu copiii și cu soția Anca Sînă Serea, dar și cu ceilalți frați ai lui.

Artistul mai are doi frați, Lucian care locuiește în America și cel mai mic frate, Cristi, care locuiește în București.

„Am doi frați: Lucian și Cristian care sunt mai mici decât mine. Eu sunt cel mare. Cristian, care e cel mai mic, locuiește în București, și Lucian locuiește în Chicago de 20 de ani. Locuiește cu soția lui, care e tot româncă”, a spus Adi Sînă.

În vacanța de vară al acestui an, familia Serea au venit și i-au făcut o mare bucurie bunicuței lui Adi care la crescut și care la învățat multe lucruri bune.

A fost un copil ca oricare, prietenos și foarte sociabil, copilul lui bunica cum îi spunea ea.

Drama neștiută a lui Adi Sînă! Tatăl cântărețului a murit în urmă cu 13 ani – „A fost la concertele mele, era mândru”

Pe Adi Sînă îl vedeți mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că artistul a trecut prin clipe extrem de grele de-a lungul timpului.

Tatăl lui a mers câțiva ani la muncă în LIBIA pe vremea comunismului, iar în anul 2009 a decedat, suferind de o boală cruntă: Ciroză Hepatică.

Cântărețul își amintește și acum de părintele său, regretând că nu s-a putut bucura mai mult timp de el.

Adi are o carieră de succes, iar de curând s-a mutat într-o casă nouă (fiind a treia casă), pentru că i se mărea familia și spațiul era mic.

Mama lui locuiește în Baia Mare, dar are origini în Sălaj, mai exact din Moigrad, însă și ea se confruntă cu probleme de sănătate.

Revenind la ziua de azi, bunicuța Maria își dorește multă sănătate familiei ei și putere de a-și mai vedea nepoții și cei șase strănepoți lângă ea.

Ea a fost sărbătorită cu tort și mulți invitați.

Tanti Maria Sînă s-a născut într-o zi de sărbătoare pe data de 30 noiembrie 1927, fiind veterană de război, iar la vârsta de 95 de ani zice că este foarte conștientă și își amintește orice din urmă cu mulți ani.

Nu a știut ce înseamnă stres, dar a muncit din greu să își poată crește cei șase copii pentru că de două fete nu a avut parte, deoarece au murit când aveau până în doi ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social