Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO – Opt judoka de la SCM Zalău, pe podium la Cupa “UNIO”

Rezultate foarte bune pentru elevii antrenorilor Valer Tout şi Ionuţ Cuibuş la competiţia internaţională de la Satu Mare. Judoka de la SCM Zalău au cucerit o medalie de aur, două de argint şi cinci de bronz, cea mai mare performanţă fiind realizată de András Illyés, care a câştigat concursul la categoria Under 14 ani

Cupa intenaţională “UNIO” de la Satu Mare a ajuns la cea de-a 25-a ediţie. Competiţia s-a desfăşurat în memoria sportivului Lucian Preda, un fost mare judoka sătmărean, care s-a stins din viață în anul 2015, la vârsta de doar 42 de ani. Prin această prestigioasă competiţie, CS Unio şi apropiaţii fostului judoka îl omagiază pe Lucian Preda, an de an.

La ediţia din acest an, desfăşurată în weekend, peste 350 de sportivi (băieţi şi fete) din ţară, cât şi din străinătate, s-au luptat pe suprafeţele puse la dispoziţie de organizatori.

Secţia de judo de la SCM Zalău şi-a arătat talentele competitive, participând cu un lot numeros de 11 sportivi pregătiţi de către antrenorii Valer Tout şi Ionuţ Cuibuş.

Nu mai puţin de opt dintre aceştia au urcat pe podium, la categoriile Under 10, Under 12 şi Under 14.

Cinci sportivi s-au clasat pe locul 3 (Veronica Pop, Andreea Kardoş, Ambra Buzogany, Gabriel Miclea şi Darius Dragoş), doi dintre ei au urcat pe a doua treaptă a podiumului (Sonia Iluţă şi Denis Sălăjan), iar András Illyés s-a impus la categoria Under 14 ani (cat. 60 kg).

La această competiție am ajuns într-o condiție fizică bună. Am avut emoții mari, deoarece antrenorii şi familia aveau mari aşteptări de la mine. Al doilea meci a fost foarte greu, deoarece am avut un adversar din Ungaria foarte pregătit. Acum sunt bucuros și mulțumit, dar ştiu că mai am mult să mă dezvolt!”, ne-a declarat András Illyés.

Foarte aproape de podium s-au aflat şi alţi doi sportivi de la SCM Zalău, este vorba de Eduard Ianc şi Alin Stevar, care s-au clasat pe locul 5 la categoria lor de vârstă.

Sportivii de la SCM Zalău, care au urcat pe podium la Cupa “UNIO”:

Feminin:

U12:  Veronica POP (cat. 50 kg) – locul 3

U10: Andreea KARDOŞ (cat. 28 kg) – locul 3

U10: Ambra BUZOGANY (cat. 32 kg) – locul 3

U10: Gabriela MICLEA (cat. 32 kg) – locul 3

U10: Sonia ILUŢĂ (cat. 32 kg) – locul 2

Masculin:

U14: András Illyés (cat. 60 kg) – locul 1

U12: Darius Ionuţ DRAGOŞ (cat. +60 kg) – locul 3

U10: Denis Alexandru SĂLĂJAN (cat.  34 kg) – locul 2

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE