Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, săgeţi către echipa de volei de la ”U” Cluj. ”Ce pretenţii să emită cu noi, când echipa lor este condusă de administratorul căminului”

Formaţia zălăuană a trecut cu 3 – 0 de penultima clasată, la capătul unui meci care a durat puţin peste 60 de minute. Mai disputat a fost jocul în afara terenului, după ce conducerea secţiei de volei de la Universitatea a gafat-o la publicarea afişului de meci, în care sigla lui SCM Zalău a fost înlocuită cu cea de la Volei Club Zalău. Răspunsul din partea Zalăului a venit prin vocea managerului Adrian Feher, care îi ridiculizează pe cei din conducerea secţiei de volei

De ani buni, Universitatea Cluj este ciuca bătăilor în Divizia A1 de volei masculin. Au fost sezoane când echipa a retrogradat, dar a fost invitată din nou în prima ligă, având în vedere că au rămas locuri libere. Şi în acest sezon, gruparea clujeană este codaşă în clasament, iar după opt etape ocupă penultimul loc, cu un singur punct.

În faţa unui astfel de adversar, SCM Zalău a făcut un antrenament cu public şi s-a impus cu 3 – 0 în meciul de sâmbătă, din Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Mult mai disputat a fost duelul în afara terenului şi a început cu o zi înainte de meci. Conducerea secţiei de volei a gafat-o la publicarea afişului de meci, în care sigla lui SCM Zalău a fost înlocuită cu cea de la Volei Club Zalău, echipă cu care SCM a fuzionat în vară.

Răspunsul la acest procedeu a venit din partea conducerii de la SCM Zalău prin vocea managerului Adrian Feher, care i-a ridiculizat pe cei care se ocupă de destinele echipei de volei de la ”U” Cluj.

”Dacă nu au ştiut cu cine joacă, probabil au aflat după meci. Nu vreau să par ironic, dar când un club aşa de mare cum este Universitatea, care are istorie, dar secţiile de volei sunt conduse de administratorul căminului, cred că greşeala este scuzabilă. Chiar nu ne-a deranjat faptul că ei au confundat sigla noastră cu cea de la Volei Club. Eu chiar îi urez succes echipei din Cluj pe mai departe. Au câţiva jucători de perspectivă”, ne-a declarat Adrian Feher.

Cât despre meci, managerul de la SCM Zalău se aştepta ca echipa sa să câştige cu 3 – 0 având în vedere adversarul modest peste care a dat formaţia zălăuană.

”A fost un meci de la care era clar că vom obţine cele 3 puncte. Palmaresul echipei noastre vizavi de duelurile cu Universitatea Cluj este clar în favoarea noastră şi nu avem ce discuta. Universitatea are o tradiţie în fotbal, dar vizavi de volei, nu ne putem compara cu ei. Clujul nu pune mare preţ pe secţiile de volei, atât la masculin, cât şi la feminin, drept dovadă că în acest sezon, ambele echipe au obţinut doar câte un punct. Până la urmă ce pretenţii să poată emită, când secţiile de volei sunt văduvite de oameni profesionişit şi sunt conduse de administratorul căminului. El face eforturi, atât cât se pricepe, dar până acum, U Cluj are un punct, atât la fete, cât şi la băieţi. Asta spune totul despre ce adversar am întâlnit la Cluj. Probabil la cămine face o treabă bună, dar aici la volei este vorba despre altceva”, ne-a declarat Adrian Feher.

După opt etape, SCM Zalău are 16 puncte şi ocupă locul 6, poziţie care la finalul sezonului regulat duce în play-off.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1