Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, pregătire intensă pentru reluarea campionatului

HC Zalău a avut o perioadă de pregătire intensă cât timp a fost întrerupt campionatul. Timp de aproape două săptămâni, sălăjencele au efectuat un cantonament la Cheile Grădiştei

În ultimele zile, HC Zalău aa susţinut şi câteva meciuri amicale. Formaţia sălăjeană a jucat un amical la Zalău cu Kisvarda KC. Într-un joc în care ambele echipe au folosit toate jucătoarele, echipa din Ungaria s-a impus cu 26 – 24, după ce la pauză scorul a fost egal, 12 – 12.

Patru meciuri până la final de an

HC Zalău revine în circuit urmând să susţină patru meciuri până la final de an. Primul va fi marţi, 29 noiembrie, în deplasare la Măgura Cisnădie, urmând ca în etapa a IX-a programată în data de 11 decembrie, gruparea de sub Meseş să joace acasă cu CSM Slatina.

Înainte de Crăciun, sălăjencele vor fi pe semicerc, pentru jocul din deplasarea de la SCM Rm.Vâlcea, programat în 22 decembrie. Ultimul joc al anului va fi cel din etapa a XI-a, când HC Zalău va juca în deplasare la SCM Craiova, pe 29 decembrie.

Ultimele două etape din tur au loc în luna ianuarie, când HC Zalău va mai avea de jucat pe teren propriu cu Minaur Baia Mare şi în deplasare la CSM Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL