Connect with us

FOTBAL

Dănuţ Şomcherechi: “Îmi pare foarte rău, am pierdut nemeritat cu SCM Zalău”

Sportul Şimleu a făcut un joc bun pe Stadionul Municipal, în special în repriza a doua, când a reuşit şi să egaleze. Însă, Zalăul avea să se impună pe final, iar şimleuanii nu s-au ales nici măcar cu un punct


Sportul Şimleu a avut o serie dificilă, iar în ultimele patru etape a jucat cu primele patru clasate, urmând ca această serie să se încheie săptămâna viitoare, când la Şimleu va veni Lotus Băile Felix. A obţinut o victorie cu FC Bihor şi a fost aproape de un punct şi la Zalău, însă, Şimleul a încasat un gol pe final şi totul s-a năruit.

Antrenorul grupării de sub Măgura consideră că echipa sa nu merita să piardă la Zalăul, mai ales că în repriza a doua a fost mai bună şi a avut mai multe şanse de a marca. Mai mult, Dănuţ Şomcherechi a fost supărat şi pe arbitraj, mai ales pentru decizia de la faza care a dus la golul de 2 – 1.

“Sunt mulţumit de băieţi, dar din păcate, nu am luat niciun punct. Văd că aceste greşelile de la fazele fixă se repetă. Nu suntem atenţi, vine om pe lung şi ne dă gol. Îmi pare foarte rău, pentru că în repriza a doua am jucat mai bine decât Zalăul, după ce în prima repriză au fost ei mai buni. Dar, una peste alta, am pierdut nemeritat. Din păcate nu am profitat de omul în plus, ba mai mult, am şi primit gol. Nu prea am comentat arbitrajul, dar a fost corner inexistent la faza golului. Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea lor şi pentru faptul că îmi demonstrează la fiecare meci că îşi doresc să facă performanţă. Sunt foarte tineri, dar eu văd echipa asta pe un drum bun”, ne-a declarat Dănuţ Şomcherechi.

Finalul a fost unul tensionat şi la nivelul băncilor tehnice unde a avut loc un schimb de replici, după ce de pe banca Zalăului ar fi venit câteva cuvinte jignitoare înspre banca Şimleului.

“Între cele două bănci tehnice nu s-ar fi întâmplat nimic dacă domnul antrenor nu ne adresa cuvinte jignitoare. Chiar nu am înţeles de ce, pentru că nu am avut niciodată nicio problemă cu el, chiar m-am mirat. Şi-a cerut scuze pe urmă, dar nu am înţeles cu ce eram noi de vină ca să se adreseze cum s-a adresat. A fost urât”, a spus antrenorul de la Sportul Şimleu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL