Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, victorie clară cu “U” Cluj

Elevii lui Dragan Kobiljski au avut nevoie de puţin peste o oră de joc efectiv pentru a reuşi să învingă în minim de seturi penultima clasată din Divizia A1

Zi prolifică pentru SCM Zalău. După victoria fotbaliştilor din derby-ul judeţean, voleibaliştii din Divizia A1 au făcut spectacol la Cluj-Napoca, acolo unde au avut nevoie de puţin mai mult de o oră de joc efectiv pentru a câştiga în minim de seturi cu “U” Cluj.

Vremurile bune ale clujenilor au apus demult, iar de câteva sezoane încoace, Clujul se zbate în subsolul clasamentului, fiind implicată de fiecare dată în lupta pentru evitarea retrogradării. Nici acum nu are un început de sezon grozav şi după opt etape nu are nicio victorie, având un singur punct, câştigat la Suceava, într-un eşec în cinci seturi.

De cealaltă parte, SCM Zalău este o formaţie care se luptă pentru locurile de play-off, reuşind în acest sezon câteva prestaţii deosebite.

Cele două formaţii s-au întâlnit astăzi, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, însă, meciul a fost unul la discreţia băieţilor lui Dragan Kobiljski. La fel cum s-a întâmplat şi cu CSM Suceava, antrenorul Zalăului a folosit cea mai bună garnitură, iar în primul set, clujenii au reuşit doar 11 puncte.

Nici în actul secund, zălăuanii nu au permis prea multe puncte adversarilor şi s-au impus cu 25 – 15, pentru ca în setul al treilea, tot SCM Zalău să se impună cu 25 – 17. Este o victorie clară a Zalăului, obţinută în 63 de minute.

Dusan Stojsavljevic a fost cel mai bun marcator al Zalăului, reuşind 12 puncte. A fost urmat de Keith Pupart cu 10 puncte.

“U” Cluj – SCM Zalău 0 – 3 (-11, -15, -17)

Sursa foto: Universitatea Cluj Volei Masculin

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1