Connect with us

HANDBAL

HC Zalău revine mai repede pe semicerc pentru meciurile oficiale

După o pauză de mai bine de o lună, campionatul Ligii Florilor este pe punctul de a se relua cu etapa a VIII-a, rundă programată la finalul săptămânii viitoare. HC Zalău va reveni însă mai repede la treabă şi va susţine partida de la Măgura Cisnădie marţi, pe 29 noiembrie. Jocul a fost devansat având în vedere că echipa din judeţul Sibiu joacă în 3 decembrie cu Siofok, în turul III al European Handbal League


Dacă în anii trecuţi, competiţia internă era întreruptă în luna decembrie ca urmare a turneelor finale, în 2022, Liga Florilor a luat o pauză în noiembrie, lună în care a avut loc Campionatul European. Turneul final s-a terminat duminică, iar echipele de club se pregătesc să revină în circuit.

Campionatul Ligii Florilor se va relua cu etapa a VIII-a, rundă care este programată la finalul săptămânii viitoare. HC Zalău va reveni însă mai repede la treabă şi va susţine partida din deplasare de la Măgura Cisnădie marţi, pe 29 noiembrie.

Jocul cu gruparea din judeţul Sibiu a fost devansat 5 zile, având în vedere că în data de 3 decembrie, Măgura joacă în turul III al European Handball League, la Siofok. HC Zalău şi Măgura Cisnădie sunt în foame de puncte, ambele grupări având un parcurs modest în primele şapte runde.

Echipa lui Gheorghe Tadici a strâns doar 6 puncte şi este penultima clasată, în timp ce Măgura Cisnădie ocupă locul 9 cu 7 puncte. Având un lot net superior, cu jucătoare cu experienţă, care an de an joacă în cupele europene, Măgura Cisnădie este favorită certă în jocul cu HC Zalău.

Însă, jocul sălăjenceleor este în creştere, ca dovadă că în ultimele partide, gruparea de sub Meseş a făcut faţă Rapidului, unde a pierdut la un singur gol, iar în ultimul joc înainte de întreruperea campionatului, echipa antrenată de Gheorghe Tadici a reuşit şi o victorie de moral cu CSM Tg. Jiu.

Partida dintre Măgura Cisnădie şi HC Zalău se dispută în 29 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Cisnădie.

Runda este deschisă duminică, cu jocul dintre Rapid Bucureşti şi SCM Craiova.

În etapa a VIII-a mai au loc partidele: CSM Bucureşti – CSM Galaţi, CSM Tg. Jiu – SCM Rm. Vâlcea, Dacia Mioveni – Gloria Bistriţa, CSM Slatina – Dunărea Brăila şi Gloria Buzău – Minaur Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL