Connect with us

Actualitate

Lucrările la terenul de sport multifuncțional de la Stadionul Municipal continuă conform graficului

Un proiect de investiții extrem de benefic pentru tineri și copii a fost demarat de Primăria Municipiului Zalău la Stadionul Municipal. Valoarea proiectului este de 1.061.280,17 lei, realizat prin Compania Națională de Investiții

Este vorba despre construirea unui teren de sport multifuncțional, unde tinerii și copiii vor putea petrece timp și practica mai multe sporturi.

De la startul lucrărilor se lucrează într-un ritm accelarat. Clădirea unde sunt amenajate vestiarele este ridicată și acoperită, muncitorii lucrează în prezent la finisajele interiorare.

Pe suprafața de joc a terenului de sport a fost turnat stratul de tartan care, în această perioadă va fi vopsit specific terenului de baschet, fotbal, volei, handbal și tenis.

De asemenea, muncitorii au finalizat și ridicarea stâlpilor de iluminat, iar în această perioadă, muncitorii vor monta porțile și panorile de baschet.

Se mai lucrează și la ȋmprejmuirea terenului cu plasa de sarmă.

În aceste condiții, zălăuanii vor avea o bază sportivă nouă la Stadionul Municipal , formată dintr-un teren multifuncțional, modern, pe care copiii vor putea practica handbal, fotbal, baschet, volei și tenis și o clădire de vestiare echipată modern.

Valoarea de finanțare a proiectului este de 1.061.280,17 lei și este realizat prin Compania Națională de Investiții.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate