Connect with us

HANDBAL

Junioarele III de la CSS Zalău câştigă cu CSS 2 Baia Mare. Alissia Bonţea a reuşit 14 goluri!

Eleva lui Livia Sabou a avut o prestaţie foarte bun, reuşind să înscrie mai bine de jumătate din goluri marcate de echipa sa în victoria obţinută cu CSS 2 Baia Mare. În urma acestei victorii, CSS Zalău a urcat pe locul 6, trecând peste formaţie pe care tocmai a învins-o


A fost un final de săptămână prolific pentru handbalistele de la CSS Zalău, toate grupele de vârstă reuşind victorii. La junioare III, elevele Liviei Sabou au întâlnit CSS 2 Baia Mare, formaţie care se afla în faţa sălăjencelor în clasament înaintea acestei etape. Însă, micuţele handbaliste au intrat pline de încredere în sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău şi au făcut un meci foarte bun, reuşind în final să se impună cu 26 – 14.

Alissia Bonţea s-a remarcat în mod special în acest joc, reuşind nu mai puţin de 14 goluri în acest meci, marcând astfel mai bine de jumătate din golurile reuşite de echipa sa. Alexandra Pojar a urmat-o în acest clasament, cu 5 goluri. În urma acestui rezultat, CSS Zalău a urcat pe locul 6, trecând în clasament peste echipa pe care tocmai a învins-o.

Tot la junioare III, AHC Valeria Motogna a reuşit o victorie clară în faţa celor de la ACS HC Bizău. După această victorie, echipa pregătită de Valeria Motogna şi Ana Şomoi a urcat pe locul 4.

În schimb, la junioare II, AHC VM Zalău a pierdut pe terenul celor de la CS Marta Baia Mare, în timp ce CSS Zalău a bifat prima victorie din acest sezon, în faţa celor de la CSM Satu Mare. La această categorie de vârstă, cele două grupări sălăjene sunt vecine de clasament, ocupând poziţiile 4 (AHC VM), respectiv 5 (CSS Zalău).

Tot cu CSM Satu Mare s-a duelat CSS Zalău şi la junioare I, dar de această dată în deplasare, elevele Ralucăi Ionaşcu reuşind o victorie la cinci goluri diferenţă.

În ceea ce priveşte grupele de juniori de la HC Dinamyc Zalău, să spunem că juniorii I au pierdut acasă cu CSS 2 Baia Mare, în timp ce juniorii II au avut liber la finalul săptămânii trecute, după ce cu o săptămână înainte reuşise prima victorie din campionat cu CSS ADEP Satu Mare.

Junioare I:

CSM Satu Mare – CSS Zalău 26 – 31 (7 – 11)

Junioare II:

CSS Zalău – CSM Satu Mare 29 – 27 (19 – 14)

CS Marta Baia Mare – AHC Valeria Motogna Zalău 37 – 22 (19 – 6)

Junioare III:

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 26 – 14 (10 – 6)

AHC Valeria Motogna – ACS HC Bizău 29 – 16 (15 – 6)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL