Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka şimleuani s-au remarcat la Cupa Toamnei de la Baia Mare

Duminică, 20.11.2022, sala de sport a Liceului “Emil Racoviţă” din Baia Mare a găzduit ediţia din acest an a concursului de Karate Shotokan dotat cu “Cupa Toamnei”, eveniment organizat de către C.S. Condor din Baia Mare, Asociaţia Nord Amical Karate şi D.J.T.S. Maramureş.

Au fost prezenţi peste 130 de sportivi de la cluburi din Baia Mare, Baia Sprie, Tg. Lăpus, Simleu Silvaniei, Zalau, Jibou, Marghita, Derna-Bihor, care s-au intrecut in probe de Kumite W.K.F. si Shobu Ippon. Au fost doua sectiuni, una de sperante, pentru sportivi care se afla la inceput de drum, dar si sectiunea dedicata consacratilor, sportivi mai experimentati, cu un palmares mai bogat .

Sportivii simleuani, 23 la numar, un lot format din sportivi apartinand Palatului Copiilor din Zalau, Structura Simleu Silvaniei si C.S. Omega, au avut un parcurs foarte bun, iar pana la finalul concursului au totalizat un numar de 10 medalii de aur, 8 de argint si 12 de bronz.

Pe primul loc s-au situat: Olteanu Marina, Toma Medeea, Rozsos Luca, Rusan Alexandru, Veres Luca, Ardelean Bogdan, Chereches Marius (2) si Gal Nicolae (2).

Locul II au obţinut: Gui Iulia, Filip Amira (2), Szilaghi Andreea, Torje Matei, Chereches Alexandru, Bakai Patrik si Sumalan Denis.

Pe locurile III s-au situat: Redes Romina, Barko Nora, Sabo Alexia, Rosan Casian, Rosan Darius, Borz Darius, Bede Alexander, Veres Luca, Bakai Patrik, Bal Matei(2) si Sumalan Denis,

Si cei patru sportivi de C.S. Coste Jibou au avut o prestatie buna, acumuland 8 medalii, astfel:  Ciurte Petra – aur/bronz, Brailoiu Sabina -argint/argint, Chis Imre -argint/bronz si Sziklavari Katalin bronz/bronz.

Multumim parintilor, pe aceasta cale, ei au facut posibila deplasarea la concurs, multumim si gazdelor pentru primirea calduroasa si organizarea deosebita.

Bravo copii, ati fost la inaltime. Succes in continuare !!!

Prof. Pop Gheorghe

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE