Connect with us

Social

Descoperire macabră la Zimbor. Bărbat de 55 de ani găsit mort în casă

Corpul neînsufleţit al bărbatului prezenta rigiditate cadaverică, astfel că decesul avusese loc de ceva vreme

Cornel Lung locuia singur în localitatea Sutor (comuna Zimbor), iar în sat nu prea mai avea rude. NU era căsătorit şi nu avea copii. Bărbatul în vârstă de 55 de ani avea un frate ce locuia în Cluj-Napoca şi o soră, care s-a stabilit de ani buni în Iordania.

Sătenii spun că ‘nea Cornel era un om liniştit şi un om retras. Totuşi, mai ieşea prin gospodărie şi colo pe lângă casă. De câteva zile, însă, vecinii nu au mai văzut nicio mişcare la gospodăria omului.

Ca urmare, câţiva săteni s-au dus duminică, 20 noiembrie, la casa acestuia să vadă care e situaţia. Uşa de la casă era închisă şi exista bănuiala că bărbatul se afla în interior şi că acesta ar fi inconştient.

Cineva a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la pompieri, poliţie şi ambulanţă.

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Sânmihaiu Almaşului au fost obligaţi să spargă uşa. Aceştia au intrat în casă, unde l-au găsit pe bărbatul de 55 de ani. Omul era mort şi decesul avusese loc de ceva vreme.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii de la Criminalistică, dar nu au existat suspiciuni în ce priveşte săvârşirea unei infracțiuni. Din câte se pare, bărbatul s-a stins din viaţă undeva în cursul zilei de sâmbătă, dacă nu chiar din vineri, din cauza unui infarct.

“Apelul pe 112 a fost înregistrat duminică, la ora 15.00, la o persoană blocată în locuinţa sa din localitatea Sutoru, care nu mai fusese văzută de către vecini de aproximativ 2 zile. A intervenit un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Sânmihaiu Almaşului, care a pătruns în locuinţă şi au găsit o persoană de sex masculin, care era decedată şi prezenta rigiditate cadaverică”, a menţionat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social