Connect with us

FOTBAL

Viitorul Băbeni învinge liderul Unirea Sălăţig, iar Agronova Dragu devine noul lider! Rezultatele complete din etapa a XIII-a a Ligii a V-a – SERIA EST

Nebunia continuă în Seria EST din Liga a V-a, acolo unde nu mai puţin de 11 echipe au şanse la primul loc. Astfel, între echipa de pe locul întâi şi cea de pe locul 11 este o diferenţă de doar cinci puncte!

Probabil că Seria EST din Liga a V-a Sălaj este una dintre cele mai echilibrate competiţii fotbalistice, nu din zonă, ci chiar din România! Nu am auzit până acum ca, la finalul unui tur de campionat, nu mai puţin de 11 dintre cele 14 combatante să aibă şanse la titlu!

În ultima etapă, cea cu numărul 13, Agronova Dragu a remizat pe terenul fruntaşei Dumbrava Ciocmani şi a urcat în fotoliul de lider, cu 24 de puncte. Urmează însă o serie de 5 echipe cu acelaşi punctaj (23 de puncte), este vorba de Unirea Sălăţig, Viitorul Băbeni, Dumbrava Ciocmani, Olimpia Rus şi CS Hida, între care departajarea se face la golaveraj! Chiar dacă a pierdut azi la Băbeni, echipa din Sălăţig e pe 2, având cel mai bun golaveraj (+22) dintre cele 5 echipe cu 23 de puncte.

Nebunia acestui campionat vine şi din faptul că, etapă de etapă, există rezultate surprinzătoare şi frecvent echipele clasate pe podium clachează chiar pe teren propriu. Ultima dovadă, meciul din acest weekend, în care Cetatea Buciumi – ocupanta locului trei – a pierdut acasă în faţa formaţiei de pe locul 11, Benfyka Ileanda!

Despre toate partidele din ultima etapă a turului, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 noiembrie.

Rezultatele complete din etapa a XIII-a a Ligii a V-a, SERIA EST (ultima din tur):

Cetatea Buciumi – Benfyka Ileanda 0 – 1!

Viitorul Băbeni  – Unirea Sălăţig 1 – 0

Cetatea Almaşu – Largiana Românaşi 7 – 0

Olimpia Rus – Recolta Agrij 3 – 0 (neprezentare)

Dumbrava Ciocmani – Agronova Dragu 1 – 1!

ACS Tihău – Năprădeana Năpradea 2 – 1

Someşul Gâlgău – CS Hida 1 – 4

Amănunte de la fiecare partidă, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 noiembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL