Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Antrenament cu public pentru voleibaliştii de la SCM Zalău

Gruparea de sub Meseș a avut un adversar facil în această etapă, reușind să treacă în minim de seturi de tânăra formație din Suceava. De doar 62 de minute au avut nevoie băieții lui Dragan Kobiljksi pentru a se impune. A fost și o șansă bună pentru jucătorii care au evoluat mai puțin, astfel că în acest meci au intrat şi Vlad Vasian, Cristian Porumb, Silviu Grigoraș sau Andrei Ana


După câteva meciuri foarte disputate, SCM Zalău a avut în fața, in sfârșit, un adversar mai facil. În această etapă din Divizia A1, sub Meseș a venit CSM Suceava, formație aflată în subsolul clasamentului și care în acest sezon se va lupta pentru evitarea retrogradării.

În aceste condiții, băieții lui Dragan Kobiljksi și Marius Lazăr și-au propus victoria în minim de seturi, mai ales că și la acest joc, voleibaliști au fost susținuți de un public numeros.

Primul set a fost unul la îndemâna gazdelor și doar câteva nesincronizări pe final de set au făcut ca sucevenii să ajungă la 17 puncte.

În setul al doilea, SCM Zalău a început tot cu sextetul de bază și zălăuanii s-au distanțat rapid pe tabelă, având un avantaj de 11 puncte, scor 14 – 3, moment în care antrenorul oaspeților a solicitat timp de odihnă.

Diferența a crescut la 17 – 3, scor la care pe teren a intrat și Silviu Grigoraș. S-a făcut 20 – 3 și a intrat și tânărul zălăuan Vlad Vasian, pe serviciul său câstigandu-se punctul, 21 – 3. Pe final de set a intrat un alt tânăr zălăuan, Cristian Porumb, iar SCM Zalău avea să câștige setul cu 25 – 6, în doar 19 minute, iar diferenţa aceasta este una dintre cele mai mari din istorie înregistrate într-un set la nivelul primei ligi.

Setul al treilea a fost ceva mai echilibrat, însă, Zalăul s-a distanțat rapid și a avut în permanență șase – șapte puncte avans, iar la până la 15 – 8, antrenorul Sucevei a cerut deja două timeout-uri.

Fără efect, deoarece Zalăul a continuat să se distanțeze, iar pe final de set, pe teren a intrat și Andrei Ana care avea să reușească două puncte.

Cel mai bun marcator al Zalăului a fost Alexandru Ionescu, cu 14 puncte.

S-a terminat 3 – 0, meci ce a durat, ca timp de joc efectiv, doar 62 de minute. A fost un antrenament bun pentru SCM Zalău pentru partidele mai dificile care urmează în acest campionat.

SCM Zalău – CSM Suceava 3 – 0 (17, 6, 14)

Au jucat pentru SCM Zalău: Al. Ionescu (14), Buzduhan (9), Cveticanin (9), Ocunschi (5), Stojsavljevic (4), Pupart (3), F. Constantin (2), Cuciureanu (2), A. Ana (2), S. Grigoraș (-), Vasian (-), Porumb (libero), Mărieș (libero). Nu a jucat: Bode. Antrenor: Dragan Kobiljski.

Au jucat pentru CSM Suceava: Ciubotariu (7), D. Pop (5), Sasu (4), Boghean (3), Roman (2), Ciubotaru (1), Hortopeanu (-), Curic (-), Tofan (-), Platon (libero). Antrenor: Tudor Orășanu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1