Connect with us

FOTBAL

VICTORIE MARE. Sportul Şimleu învinge liderul la scor!!!

Deşi ocupa penultimul loc în clasament, gruparea de la poalele Măgurii a reuşit o mare surpriză, învingând la scor liderul Seriei X, FC Bihor Oradea!

Cine ar fi crezut? Penultima clasată a făcut scor cu liderul din Seria X. Cu doar două victorii în primele 12 etape, Sportul Şimleu ocupa locul 9 în clasament, în timp ce FC Bihor Oradea ocupa fotoliul de lider, bihorenii având nu mai puţin de cinci victorii consecutive! Totodată, gruparea pregătită de Florin Fărcaş avea şi cel mai bun din serie, cu 27 de goluri în 12 meciuri.

În ciuda superiorităţii clare dintre cele două formaţii, sălăjenii erau optimişti, iar preşedintele Ioan Gurzău spunea înaintea meciului că are mare încredere în băieţi şi că FC Bihor Oradea va avea o partidă grea sub Măgură.

Aşa a şi fost. Elevii lui Dănuţ Şomcherechi au făcut un meci mare şi au cucerit cele trei puncte puse în joc. Mai mult de atât, şimleuanii au înscris nu mai puţin de patru goluri în poarta liderului, în condiţiile în care Sportul marcase în toate celelalte meciuri doar 6 goluri!

Drumul spre victorie a fost deschis de Andrei Zete încă din minutul 2. Până la pauză, tot amfitrionii au mai înscris o dată, prin juniorul Lukacs Mark (minutul 12).

Nici după revenirea de la vestiare, liderul nu a avut reacţie, astfel că cea care a marcat a fost tot Sportul, prin Alin Cătuna.

La 3 – 0, bihorenii au înscris golul de onoare, dar diferenţa de trei goluri a fost refăcută de acelaşi Andrei Zete.

A fost cel mai bun meci al anului pentru elevii lui Dănuţ Şomcherechi şi cea mai categorică victorie. Acest mare rezultat ridică moralul celor de la Şimleu Silvaniei, aflaţi la mare bătalie pentru evitarea retrogradării.

Altfel spus, şimleuanii s-au ajutat pe ei, dar şi pe cei de la SCM Zalău, formaţie aflată în duel cu bihorenii pentru un loc ce duce la baraj. Din păcate, zălăuanii nu se pot ajuta singuri, deoarece şi azi au pierdut cu 3 – 1 în deplasarea de la Minerul Dej!

Sportul Şimleu – FC Bihor Oradea 4 – 1 (2 – 0)!!!

Au marcat: Andrei Zete (‘2 şi 72), Lukacs Mark (’12) şi Alin Cătuna (56’), respectiv Andrei Ghiorghiţă (’69)

Vom reveni cu mai multe amănunte!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL