Connect with us

DIVIZIA A2

Daca invinge TORPI Targu Mures, CS Remat nu mai poate pierde play-offul

 

 

Pentru CS Remat, calificarea Unirii Dej este un plus, deoarece zalauanii au maxim de puncte in partidele cu dejenii, in timp ce punctele erau impartite in disputele cu baimarenii. In aceste conditii, elevii lui Michael Warm si Aurel Vlaicu vor avea doua puncte in plus in play-off, acolo unde fiecare formatie calificata porneste la drum cu punctele acumulate in meciurile directe din sezonul regulat.

 

Sigur, ar fi o catastrofa sa luam in calcul un esec al zalauanilor pe teren propriu, in ultima runda a returului, cu CS TORPI Targu Mures. Din punctul nostru de vedere, sansele sunt aproape nule, astfel ca nici nu dorim sa le luam in calcul. Socotelile se mai fac, insa, privind cea de-a patra echipa calificata in “careul de asi”, deoarece un succes al maramuresenilor la Piatra Neamt cu scorul de 3 – 0, coroborat cu o infrangere a celor de la Dinamo la Constanta, la acelasi scor de forfeit, ar scoate bucurestenii din lupta pentru titlu, iar locul lor ar fi luat de Stiinta Explorari! In aceasta situatie ipotetica, Zalaul ar avea in play-off cel mai bun punctaj, scapand de doua infrangeri suferite in fata lui Dinamo.

 

Chiar si daca Dinamo ramane in lupta pentru titlu, un mare avantaj pentru CS Remat este acela ca va avea al doilea punctaj de pornire in play-off, iar asta cu ajutorul Unirii Dej, pe care a invins-o in tur si in retur! Desi va termina returul pe locul 3, gruparea de la poalele Mesesului porneste la drum cu 9 puncte si un setaveraj de 13 – 9 (3 victorii si 3 infrangeri)! Dinamo va pleca, insa, cu cel mai bun punctaj, deoarece are deja 4 victorii inaintea ultimului meci de campionat, cu CS Tomis. Constantenii au doar doua victorii, putandu-si imbunatati putin zestrea de puncte cu o victorie sambata, in fata bucurestenilor. Calculele vor fi, insa, finalizate abia dupa etapa de sambata. Pana atunci, sa trecem in revista datele de desfasurare ale celor patru turnee din play-off, cu specificatia ca ele vor fi gazduite de cele patru echipe calificate, dar in ordinea inversa a clasamentului, astfel: 26 – 28 martie – primul turneu; 9 – 11 aprilie – turneul II; 16 – 18 aprilie – turneul III; 23 – 25 aprilie – turneul IV.

 

                                                          Calin ONICAS

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A2