Connect with us

Feminin

O sportivă româncă ce evoluează în Franţa: “Sunt şocată, e rău de tot aici. O grămadă de morţi şi răniţi… Mama îmi spune să merg acasă”


Internaţionala Daniela Gurz, care joacă fotbal în campionatul din Hexagon, spune că sângeroasele atentate de la Paris au făcut haos. În Franţa a fost decretată starea de urgenţă, iar graniţele ţării a fost închise…


Atentatele teroriste din Hexaon în care au murit aproximativ 150 de oameni au băgat în priză tot mapamondul, chiar şi pe plan sportiv, deoarece unul dintre atentate a avut chiar lângă Stadionul State de France, care în acel moment găzduia partida Franţa – Germania!? În Franţa a fost decretată starea de urgenţă, iar graniţele ţării a fost închise…

Între românii stabiliţi în Franţa se află şi o fotbalistă din judeţul Cluj. Originară din Mintiu Gherlii, Daniela Gurz (n. 21 Aprilie 1991) este multiplă campioană naţională cu Clujana, dar şi cu Olimpia Cluj, dar are multe prezenţe şi la echipa Naţională a României. În anul 2014, jucătoarea s-a transferat în Franţa, la FC Metz Algrange – o echipă din liga secundă, dar care se bate la promovare.

Vineri seara, Daniela se afla acasă şi se uita la meciul Franţa – Germania… “Eu nu sunt chiar aproape de Paris, dar nici departe, sunt la doar 300 de kilometric de capitală. E nebunie aici. Se întâmplă pentru a doua oară când mor oameni nevinovaţi. E rău de tot aici. O grămadă de morţi şi răniţi… Prima explozie a avut chiar în timpul meciului, chiar aproape de stadion. Au fost trei zone diferite în care a fost exploziv. La TV nu s-a spus nimic, doar la pauză, deoarece preşedintele era la meci. A fost anunţat de atentat, a fost escortat arară din stadion şi dus într-un loc sigur. După aceea, mai mulţi oameni au fost luaţi ostatici şi teroriştii au început să îi omoare pe rând. Sunt şocată, e rău de tot aici. Locuiesc singură în Franţa. Am vorbit cu mama şi ea mi-a spus să mă duc în ţară”, a declarat sportiva pentru ziarul Sportul Sălăjean.
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Feminin