Connect with us

DIVIZIA A1

Duel încins la fileu pe terenul Stelei

După ce a făcut un meci bun în capitală pe terenul celor de la Dinamo, SCM Zalău speră să repete aceeaşi prestaţie şi faţa Stelei, deşi “militarii” au avut un start de sezon lansat, cu patru victorii consecutive. Sălăjenii nu au mai câştigat pe terenul “roş-albaştrilor” de cinci ani, atunci când CS Volei Municipal devenea campioana României

Duminică, 13 noiembrie, ora 15.00: Steaua Bucureşti – SCM Zalău


Victoria cu CSM Constanţa a confirmat faptul că SCM Zalău se află într-o formă bună de joc. Astfel, Vlad Cuciureanu şi compania au un moral ridicat înaintea partidei din etapa a VI-a.

Adversara este una cu pretenţii, Steaua Bucureşti. Gruparea din capitală este calificată în cupele europene (Cupa CEV), iar în campionat a avut un start exploziv, cu patru victorii din tot atâtea meciuri, fiind lider în Divizia A1. Prima sincopă a fost cea din etapa trecută, atunci când “militarii” au pierdut pe terenul rivalilor de la Dinamo.

Oricum, “roş-albaştrii” au obiective îndrăzneţe şi în actuala stagiune. Şi lotul este unul echilibrat, cu jucători străini valoroşi dar şi cu internaţionali români, precum Ciprian Matei, Mircea Peţa, Robert Vologa, Marius Eftime şi Claudiu Dumitru.

În lotul Stelei se mai află doi jucători care în anii trecuţi au evoluat la Zalău, este vorba de internaţionalul Ciprian Matei şi sârbul Ivan Kostic. Şi în ograda Zalăului se află un jucător care a îmbrăcat tricoul Stelei, este vorba de Eduard Ocunschi.

La fileu, însă, nu este timp de afinităţi, simpatii sau amintiri, deoarece ambele formaţii râvnesc la punctele puse în joc.

Sigur, Steaua are prima şansă, deoarece are un lot mai valoros şi evoluează pe teren propriu. Nici sălăjenii, însă, nu vor merge în capitală doar în vizită, ca turişti. Managerul Adrian Feher spune că SCM Zalău ar putea reveni acasă cu un punct sau chiar cu toate.

Deşi partida se va defăşura la Bucureşti, iubitorii voleiului din Sălaj îşi vor putea vedea favoriţii la treabă, deoarece meciul cu Steaua va fi transmis în direct duminică, de la ora 15.00, pe TVR 3.

“Steaua este o echipă foarte puternică, este o echipă în componenţa căreia se află mulţi jucători de lot naţional şi străini de calitate. Oricum ar fi, noi vrem să facem un meci mare şi să luăm măcar un punct. Trebuie să confirmăm că traversăm o perioadă bună, o pantă ascendentă. E greu pe terenul Stelei, dar nu imposibil. Îmi aduc aminte că am câştigat la Bucureşti ca jucător, în anul în care am devenit campion naţional cu Zalăul. Mi-ar place mult să facem un joc asemănător”.

Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1