Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, din nou la Cheile Grădiştei

Având în vedere că înterecerea internă este întreruptă, formaţia zălăuană a dat din nou o fugă în staţiunea montană de lângă Braşov pentru a efectua un stagiu de pregătire. În această locaţie, sălăjencele se simt ca şi acasă, deoarece aici îşi desfăşoară cantonamentele de peste an, care nu sunt deloc puţine. La Cheile Grădiştei, delegaţia Zalăului mai face câte un popas şi când are meciuri pe la Brăila, Galaţi sau Bucureşti


Având în vedere că în această perioadă se desfăşoară Campionatul European, Liga Naţională feminină este în pauză. După etapa a VII-a, campionatul s-a întrerupt şi urmează să se reia la începutul lunii decembrie.

Până atunci, echipele au timp la dispoziţie să se pună la punct cu pregătirea. Şi HC Zalău profită de această perioadă şi în aceste zile se află în cantonament la Cheile Grădiştei. Este deja o tradiţie ca sălăjencele să ajungă în staţiunea montană de lângă Braşov, atât în stagiile de pregătire din vară, din iarnă, mai nou din toamnă sau ori de cât ori consideră antrenorul Gheorghe Tadici că o vizită la Cheile Grădiştei le prinde bine feteler de la HC Zalău.

HC Zalău frecventează des această locaţie şi mai face câte un popas la Cheile Grădiştei chiar şi când are meciuri pe la Brăila, Galaţi sau Bucureşti.

Formaţia zălăuană a plecat la Cheile Grădiştei încă de duminica trecută şi se va întoarce acasă spre final de săptămână.Handbalistele vor primi câteva zile libere, urmând ca de săptămâna viitoare să se axeze mai mult pe pregătirea tehnico-tactică.

Până la reluarea campionatului, în calendarul lui HC Zalău figurează câteva meciuri amicale, chiar şi un turneu internaţional în Ungaria. Pe final de lună, gruparea de sub Meseş va participa la turneul de la  Kisvarda, unde vor mai fi prezente Bekescsabai Elore şi Minaur Baia Mare.

Campionatul intern se va relua cu etapa a VIII-a, rundă în care HC Zalău va juca în deplasare la Măgura Cisnădie pe data de 4 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL