Connect with us

Actualitate

Incendiu de proporţii la o casă din Zalău

O casă de pe strada Lalelelor, din Zalău a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului, acoperişul locuinţei a ars pe o suprafață de aproximativ 300 mp. O persoană de sex feminin a suferit atac de panică

Miercuri seara, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un incendiu la o casă situată pe strada Lalelelor, din municipiul Zalău. La intervenție s-au deplasat imediat pompierii Detașamentului Zalău, care ajunși la locul evenimentului au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la întregul acoperiș al locuinței, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Nu au fost persoane surprinse în incendiu, însă o persoană (de sex feminin) a fost asistată de către un echipaj al unei ambulanțe, în urma unui atac de panică.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică. Au ars mai multe bunuri din casă (mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile, etc), acoperișul casei și terasa imobilului.

Pe această cale, pompierii trag un semnal de alarmă și reamintesc cetățenilor că amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzit pot provoca cu ușurință incendii în locuințe. Un comportament preventiv poate să împiedice producerea unor tragedii!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate