Connect with us

HANDBAL

Liga Florilor se întrerupe

La începutul lunii noiembrie va începe Campionatul European, astfel că întrecerea internă va lua o pauză până după turneul final

În perioada 4 – 20 noiembrie, în Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru va avea loc Campionatul European, turneu final la care s-a calificat şi România, motiv pentru care campionatul intern va lua o pauză până după turneul final.

Etapa următoare este programată în ultimul weekend din noiembrie, HC Zalău urmând să evolueze în deplasare, la Măgura Cisnădie.

Pentru turneul final, selecţionerul Florentin Pera a stabilit cele 18 jucătoare pe care se va baza, iar din lot face parte şi Alexandra Dindiligan, fosta jucătoare de la HC Zalău. Nu va lipsi nici Cristina Neagu.

Echipa naţională a României va efectua un cantonament la Cheile Grădiştei, după care va disputa două amicale, cu Ungaria şi Germania, ambele la Tatabanya.

Pe 3 noiembrie este programată plecarea spre Skopje, unde “tricolorele” vor disputa cele trei meciuri din Grupa C: cu Ţările de Jos (5 noiembrie, ora 21:30), Franţa (7 noiembrie, 21:30) şi Macedonia de Nord (9 noiembrie, 19:00).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL