Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, la două seturi distanţă de sferturile Cupei României

După ce s-a impus cu 3 – 1 în manşa tur a fazei I, la Bucureşti, gruparea zălăuană a făcut un pas important spre sferturile competiţiei. Pentru a ajunge în turul următor, SCM Zalău are şi varianta eşecului în returul de miercuri, cu Rapid, însă este nevoită să câştige două seturi pentru a-şi asigura biletele pentru faza următoare

Miercuri, ora 17.30, Sala Sporturilor: SCM Zalău – Rapid Bucureşti


În chiar primul meci al sezonului, SCM Zalău a reuşit o victorie mare la Rapid. În manşa tur a fazei I a Cupei României, gruparea de sub Meseş a câştigat cu 3 – 1 la Bucureşti şi a devenit favorită la calificarea în sferturile de finală. Pentru a ajunge în turul următor, gruparea condusă de Adrian Feher mai are de trecut un hop. Este vorba de meciul retur, care are loc miercuri, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău.

În acest joc, SCM Zalău are şi varianta eşecului, dar pentru a obţine calificarea, zălăuanii trebuie să câştige două seturi. Manşa tur a avut loc în data de 1 octombrie, la Bucureşti. De atunci, SCM Zalău a mai disputat trei meciuri în campionat, obţinând 4 puncte din confruntările cu Dinamo, Explorări Baia Mare şi Arcada Galaţi.

Rapid Bucureşti a disputat doar două partide, cu Ştiinţa Bucureşti şi CSM Constanţa, din care a obţinut maxim de puncte. Dacă va trece de Rapid, SCM Zalău va da în sferturi peste Dinamo Bucureşti, echipă calificată direct în această fază. Tot în sferturi mai sunt calificate direct Arcada Galaţi, SCMU Craiova şi Steaua.

”Este un meci greu. Rapid Bucureşti şi-a intrat în formă, dispune de jucători valoroşi şi nu putem sta la adăpostul avantajului luat după meciul tur. Va fi un joc de luptă, dar cred că echipa noastră este pregătită. Am avut meciuri dificile, peste care am trecut cu bine şi sper ca miercuri să ne asigurăm calificarea în sferturi deşi întâlnim o echipă valoroasă. Ţinând cont că am câştigat cu 3 – 1 în tur, cred că avem o şansă în plus la calificare, dar în sport se poate întâmpla orice mai ales când joci cu o echipă de valoare”, ne-a declarat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1