Connect with us

HANDBAL

Dacă nici acum, atunci când? HC Zalău, obligată să câştige cu CSM Tg. Jiu

După un parcurs modest în primele şase etape, în care a bifat doar o singură victorie, gruparea de sub Meseş speră să îşi mai spele din păcate în faţa fanilor, iar joi să bifeze al doilea succes din campionat. Adversara echipei lui Tadici este nou-promovata CSM Tg. Jiu, o formaţie care a făcut transferuri interesante în vară şi care vine sub Meseş după ce a reuşit o mare surpriză în etapa trecută când a câştigat cu Măgura Cisnădie

Joi, ora 17.30, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău: HC Zalău – CSM Tg. Jiu


HC Zalău are unul dintre cele mai slabe începuturi de campionat, reuşind o singură victorie în primele şase etape. Dacia Mioveni a fost singurul adversar peste care echipa lui Tadici a trecut pe teren propriu. În rest, au fost înfrângeri pe linie în faţa unor adversari cu pretenţii de cupele europene. Gloria Bistriţa, Dunărea Brăila, CSM Bucureşti, Gloria Buzău şi Rapid Bucureşti au fost formaţiile în faţa cărora, tânăra echipă a Zalăului s-a recunoscut învinsă.

Trebuie însă menţionat că la Bucureşti, cu Rapid, sălăjencele au dat o replică bună şi au pierdut la un singur gol diferenţă. Jocul bun făcut de Andreea Mihart şi colegele sale au mai refăcut din moralul echipei, care acum se pregăteşte de un joc extrem de important în lupta pentru evitarea locurilor retrogradabile şi a celor care duc la baraj.

În etapa a VII-a, HC Zalău se duelează cu CSM Tg. Jiu. Gruparea zălăuană are în faţă o nou-promovată, dar care şi-a format un lot interesant în vară. Ca dovadă, gorjencele au reuşit două victorii importante, cu Dacia Mioveni şi Măgura Cisnădie. În etapa trecută, CSM Tg. Jiu a reuşit performanţa să învingă o echipă de cupe europene şi vine cu moral bun sub Meseş.

În lotul nou-promovatei se află şi câteva jucătoare cu experienţă la nivel de Liga Naţională. Ekaterina Dzhukeva, Alexandra Gavrilă şi Adriana Țăcălie au fost achiziţiile sonore făcute de formaţia din Tg. Jiu, care ocupă locul 9, cu 6 puncte acumulate.

De cealaltă parte, HC Zalău se află pe locul 13 cu 3 puncte, dar speră să ”evadeze” de pe locurile retrogradabile cu o victorie joi. Cu un succes, echipa antrenată de Gheorghe Tadici ar putea avea o minivacanţă mai liniştită. După această rundă, campionatul se întrerupe până la începutul lunii decembrie, având în vedere că urmează Campionatul European unde participă şi Naţionala României.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Tg. Jiu are loc joi, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”.

Biletele pentru acest meci vor fi scoase la vânzare în ziua jocului, de la ora 14.00, la casieria Sălii Sporturilor.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL