Connect with us

DIVIZIA A1

Marius Lazăr: “Suntem extrem de mulţumiţi. La Baia Mare se câştigă greu”

Antrenorul secund de la SCM Zalău s-a declarat mulţimit de victoria obţinută de SCM Zalău pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări, o echipă incomodă, mai ales pe teren propriu


SCM Zalău a început bine acest sezon şi a bifat un succes la Rapid, în Cupa României. A urmat un nou meci bun în capitală, de această dată pe terenul celor de la Dinamo, din care zălăuanii s-au ales cu un punct. În runda secundă, elevii lui Dragan Kobiljski şi Marius Lazăr s-au deplasat la Baia Mare, pentru duelul cu Ştiinţa Explorări.

A fost un meci greu, extrem de disputat şi echilibrat, dar la finalul căruia, SCM Zalău a ieşit câştigătoare, reuşind să obţină toate punctele puse în joc.

La final, Marius Lazăr – antrenorul secund de la SCM Zalău, şi-a exprimat mulţumirea faţă de jocul prestat de elevii săi, mai ales că Baia Mare este un loc în care se câştigă greu.

“Suntem extrem de mulţumiţi. Am ştiu că este un loc în care greu se câştigă. Drept dovadă că şi meciul a fost extrem de lung, de intens şi scorurile au fost echilibrate. Ne aşteptam la acest lucru pentru că Baia Mare este o echipă bună”, a declarat Marius Lazăr, la final de joc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1