Connect with us

HANDBAL

Meciuri abordabile pentru HC Zalău, în etapele următoare. PROGRAMUL

Sălăjencele intră într-un program cu meciuri care la prima vedere par mai uşoare, astfel că vor încerca să contabilizeze cât mai multe puncte pentru a ieşi din subsolul clasamentului. Primul adversar abordabil după jocul cu Rapid este nou-promovata CSM Tg. Jiu

Doar 3 puncte a reuşit să strângă HC Zalău în primele şase etape. A învins-o doar pe Dacia Mioveni, iar în alte cinci meciuri s-a recunoscut învinsă de Gloria Bistriţa, Dunărea Brăila, CSM Bucureşti, Gloria Buzău şi Rapid Bucureşti. Miercuri, sălăjencele au jucat cu Rapid, în faţa căreia s-au predat greu şi au pierdut la un gol diferenţă.

După acest meci urmează un program în care HC Zalău va întâlni advesari mai abordabili. Primul astfel de adversar este nou-promovata CSM Tg. Jiu, cu care sălăjencele se vor duela în etapa a VII-a, la Zalău, pe 20 octombrie. Va urma pauza pentru Campionatul European, dar în luna decembrie Liga Naţională va reveni în prim-plan, urmând ca HC Zalău să dispute patru meciuri. Sălăjencele vor juca în deplasare la Măgura Cisnădie şi SCM Craiova, iar pe teren propriu vor da peste CSM Slatina şi SCM Rm. Vâlcea.

Ultimele două etape din tur sunt programate în luna ianuarie. Gruparea de sub Meseş va juca acasă cu Minaur Baia Mare şi în deplasare la CSM Galaţi, singura echipă care încă nu a acumulat puncte.

Cum arată programul lui HC Zalău până la final de tur:

20.10: HC Zalău – CSM Tg. Jiu (etapa a VII-a)

04.12: Măgura Cisnădie – HC Zalău (etapa a VIII-a)

11.12: HC Zalău – CSM Slatina (etapa a IX-a)

22.12: HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea (etapa a X-a)

29.12: SCM Craiova – HC Zalău (etapa a XI-a)

15.01: HC Zalău – Minaur Baia Mare (etapa a XII-a)

22.01: CSM Galaţi – HC Zalău (etapa a XIII-a)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL