Connect with us

DIVIZIA A1

Voleibaliştii zălăuani, în căutarea primei victorii în campionat, la Baia Mare

După punctul de moral obţinut pe terenul vicecampioanei, gruparea de sub Meseş merge cu încredere la Baia Mare. Formaţia zălăuană înfruntă o echipă care practică un joc bun pe teren propriu şi care în sezonul trecut a încurcat mai multe grupări cu pretenţii din Divizia A. SCM Zalău este în faţa unui joc dificil, dar speră să obţină primul succes din campionat sâmbătă, mai ales că în etapa a III-a urmează să joace cu campioana României, Arcada Galaţi

Sâmbătă, ora 17.00, Sala Sporturilor “Lascăr Pană”: Explorări Baia Mare – SCM Zalău

La debutul în noul sezon, SCM Zalău a susţinut două jocuri în deplasare, ambele la Bucureşti. Primul a fost cu Rapid, în Cupa României, unde zălăuanii s-au impus cu 3 – 1, iar sâmbătă, în prima etapă din Divizia A1, zălăuanii au jucat pe terenul vicecampioanei Dinamo. Elevii lui Dragan Kobiljski au condus cu 2 – 0 la seturi, dar în cele din urmă, Dinamo a revenit miraculos şi a câştigat cu 3 – 2. Zălăuanii s-au întors cu un punct, care le dă moral bun pentru jocurile ce urmează.

Sâmbătă, în etapa a II-a din campionat, formaţia condusă de Adrian Feher joacă tot în deplasare. De data aceasta în faţa unui adversar abordabil, Explorări Baia Mare, care însă practică un volei de calitate pe teren propriu.

În sezonul trecut, la Baia Mare au pierdut puncte atât Dinamo, cât şi Steaua. Nici SCM Zalău nu a avut viaţă uşoară în Maramureş şi a avut nevoie de 5 seturi pentru a se impune.

La un meci dificil se aşteaptă zălăuanii şi sâmbătă, mai ales că formaţia antrenată de Marius Botea şi-a întărit lotul în vară.

În prima etapă, Explorări Baia Mare a câştigat cu 3 – 0 în deplasarea de la CSM Suceava. Maramureşenii au avut însă un meci uşor, în faţa unei echipe nou-promovate.

La Baia Mare este o deplasare dificilă. Jucăm pe un teren unde noi am mai pierdut puncte, iar anul trecut, la Baia Mare s-au încurcat Dinamo şi Steaua. Întâlnim o formaţie care joacă foarte bine acasă şi trebuie să tratăm cu seriozitate acest meci. Pe mine personal m-ar bucura orice victorie, indiferent de scor. Nu va fi uşor, pentru că Explorări Baia Mare are un lot omogen, acolo sunt câţiva jucători cu experienţă, dar şi doi antrenori buni. Tot timpul am avut meciuri grele cu ei şi nu cred că în acest an va fi excepţie”, ne-a declarat  Adrian Feher.

Partida dintre Explorări Baia Mare şi SCM Zalău are loc sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Lascăr Pană”. După jocul de la Baia Mare, pentru SCM Zalău urmează confruntarea cu campioana României, Arcada Galaţi. Va fi primul meci din acest sezon pe care zălăuanii îl vor susţine în faţa propriilor suporteri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1