Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei “Lazăr Marius” şi CSS Zalău şi-au împărţit victoriile la juniori şi cadeţi

Cadeţii de la CSS Zalău au reuşit să se impună în derby-ul judeţean cu CSS Zalău, însă, juniorii lui Marius Lazăr aveau să se revanşeze şi să câştige împotriva rivalei judeţene


La finele săptămânii trecute, Academia de Volei “Lazăr Marius” şi CSS Zalău şi-au dat întâlnire atât la juniori, cât şi la cadeţi. Primul meci a fost cel al juniorilor II, în care s-au duelat elevii lui Marius Lazăr cu cei pregătiţi de Dorian Faur.

A fost un duel foarte strâns şi spectaculos, în care ambele echipe au reuşit peste 20 de puncte în fiecare set disputat. Însă, cadeţii de la CSS Zalău au gestionat mai bine finalurile de set şi au reuşit să obţină victoria în patru seturi.

La o zi distanţă, cele două formaţii şi-au dat întâlnire şi la categoria de vârstă juniori. De această dată, academicienii au fost mai exacţi şi aveau să se impună, la capătul unui joc la fel de echilibrat precum cel al cadeţilor.

La juniori, cele două echipe sunt vecine de clasament, având o linie similară. Academia ocupă locul 5, cu 3 puncte, având o victorie şi două înfrângeri, în timp ce CSS Zalău se află pe locul 6, cu o linie de clasament similară.

În ceea ce priveşte echipele de cadeţi, CSS Zalău stă mult mai bine, fiind alături de CSS AVram Iancu Ştei, singura echipă cu punctaj maxim după trei etape, ambele având 9 puncte. De cealaltă parte, Academia de Volei “Lazăr Marius” se află pe locul 4, cu o victorie şi o înfrângere. Academicienii au şi un joc mai puţin.

Cadeţi:

Academia de Volei “Lazăr Marius” – CSS Zalău 1 – 3 (-23, -20, 24, -21)

Juniori:

Academia de Volei “Lazăr Marius” – CSS Zalău 3 – 1 (23, 20, -14, 23)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI