Connect with us

HANDBAL

HC ZALĂU a făcut un meci mare pe terenul campioanei României

Gruparea condusă de Gheorghe Tadici a pierdut la limită jocul din capitală, în urma unei prestaţii bune pe terenul campioanei României


HC Zalău are un început de sezon dezamăgitor. Ce-i drept, a întâlnit şi adversari pe măsură, dar parcă în anii trecuţi, echipa lui Tadici se descurca mai bine şi în faţa acestor adversari. Însă, în primele 5 etape, HC Zalău a obţinut o singură victorie şi a suferit patru eşecuri, ajungând în zona retrogradării. A avut un meci greu şi în etapa a VI-a, când s-a deplasat la Bucureşti, pentru duelul cu Rapid.

Campioanei României era favorită certă, având în vedere că şi în acest sezon se luptă pentru supremaţie în Liga Florilor, în timp ce obiectivul Zalăului pare a fi salvarea de la retrogradare. Însă, cu toate acestea, calculele de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, iar Zalăul a făcut un meci mare la Rapid.

După primele 5 minute, scorul era egal, 2 – 2, dar campioana României a fost împinsă de la spate de un public fantastic, iar până în minutul 10 s-a desprins la trei goluri, scor 7 – 4. Avantajul campioanei avea să crească şi în minutul 19, tabela indica 13 – 8 pentru Rapid.

Elevele lui Tadici aveau să recupere din deficit până la pauză, astfel că după prima repriză, Rapid conducea cu 15 – 13.

După revenirea de la cabine, campioana României a fost din nou echipa mai exact şi s-a distanţat din nou pe tabela de marcaj, scor 22 – 17, minutul 40, dar HC Zalău a avut un final de meci foarte bun. S-a apropiat la trei goluri până în minutul 45, scor 24 – 21, iar trei minute mai târziu, un singur gol mai despărţea cele două echipe, 24 – 23.

De fapt, acest avantaj avea să se păstreze până la finalul partidei, scor 30 – 29.

În ciuda unui meci bun, HC Zalău se întoarce fără puncte de pe terenul campioanei şi rămâne pe penultimul loc în Liga Florilor, după primele 6 etape.

Rapid Bucureşti – HC Zalău 30 – 29 (15 – 13)

HC Zalău: Paula Teodorescu, Viorica Ţăgean – Emilja Lazic (6 goluri), Andreea Mihart (5), Andreea Bujor (5), Florentina Moisin (3), Toth Krisztina (3), Andryana Naumenko (2), Tatyana Prycop (2), Diana Nichitean (1), Roberta Stamin (1), Andreea Mărginean (1), Gabriela Vrabie şi Martina De Santis. Antrenor: Gheorghe Tadici

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL