Connect with us

DIVIZIA A1

Conducerea secţiei de volei, mulţumită de debutul în campionat. “Este un punct important”

Având în vedere că SCM Zalău a jucat cu vicecampioana României şi câştigătoarea Supercupei, managerul secţiei de volei, Adrian Feher, spune că rezultatul de la Bucureşti este unul bun


SCM Zalău a debutat în noul campionat al Diviziei A1 pe terenul vicecampioanei României, Dinamo Bucureşti. Deşi a avut în faţă o echipă galonată, formaţia zălăuană a făcut un joc excelent în primele două seturi, ambele câştigate la 18. 

Dinamo a tras semnalul revenirii şi a fost superioară Zalăului din setul trei. Bucureştenii au câştigat în cele din urmă cu 3 – 2, iar SCM Zalău a trebuit să se mulţumească cu un punct. Până la urmă şi acest punct îi mulţumeşte pe cei de la Zalău, având în vedere adversarul valors în faţa căruia au jucat.

“Este un debut foarte bun, pentru că la Dinamo nu am obţinut puncte nici când am devenit campioni. Este o echipă de care nu ne-am putut atinge în ultimii ani.  Rămânem cu un uşor regret că nu am câştigat, fiindcă am condus cu 2 – 0, dar eu personal sunt extrem de mulţumit de evoluţia băieţilor. Orice punct este important cu atât mai mult în deplasare la primele cinci clasate”, ne-a declarat Adrian Feher.

Managerul secţiei de  volei este de părere că diferenţa s-a făcut la nivel de bancă, Dinamo având mai multe soluţii.

“Nu cred că a fost vorba de automulţumire după ce am câştigat primele două seturi, dar Dinamo a avut mai multe variante de pe bancă şi asta s-a văzut. Gommans, un  jucător de Naţionala Olandei, când a intrat pe teren a schimbat jocul. Când ai la îndemână asemenea schimbări, nu este foarte uşor să faci o echipă care să câştige şi cred că intrarea pe teren a lui Gommans a schimbat rezultatul”, este de părere Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1