Connect with us

DIVIZIA A1

Obiectivul lui SCM Zalău în Divizia A1: play-off-ul

În noul campionat al Divizia A1, SCM Zalău îşi propune o clasare în primele opt locuri, care i-ar da posibilitatea echipei să joace în play-off şi să lupte pentru o poziţie cât mai bună în ierarhie

SCM Zalău începe sâmbătă al treilea campionat consecutiv în Divizia A1. Încă de la prima participare, formaţia zălăuană a fost vicecampioana României în sezonul 2020 – 2021, ca în stagiunea 2021 – 2022, gruparea zălăuană să se claseze pe locul 6.

În noul sezon, sistemul competiţional a fost schimbat, astfel că primele opt clasate vor intra în play-off. Calificarea în play-off este şi obiectivul lui SCM Zalău, care speră ca în faza a II-a a campionatului să prindă o formă cât mai bună şi să poată lupta pentru un loc fruntaş.

“Obiectiul nostru este calificarea în play-off, iar un alt obiectiv este să creştem în joc. Putem începe play-off-ul de pe o poziţie cât mai bună şi pot apărea surprize. Dacă în play-off vom ajunge cu un nivel ridicat al jocului, putem termina în faţă. Dar, prima dată să ajungem acolo  şi apoi vom vedea dacă avem şi valoare să terminăm pe un loc fruntaş”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

“Nu vreau să obosesc lumea şi să tot vorbesc despre bugete. Cu bugetul pe care îl avem încercăm să obţinem cele mai bune rezultate posibile”

În comparaţie cu Arcada Galaţi, Dinamo, Steaua, SCMU Craiova sau Rapid Bucureşti, SCM Zalău dispune de un buget mult mai mic. Asta nu înseamnă că în meciurile cu aceste echipe, formaţia zălăuană nu va încerca să obţină rezultate pozitive. S-a şi întâmplat de fapt sâmbătă, când echipa condusă de Adrian Feher  a câştigat cu 3 – 1 la Rapid, în faza I a Cupei României.

“Chestiunea aceasta cu bugetul pe mine mă face să râd când citesc prin ziarele din Sălaj sau pe la televiziuni. Sunt unele bucătării care se compară cu alte bucătării mai mari sau mai mici.  Niciodată, un oraş ca şi Zalăul nu se poate compara cu capitala României. Avem un buget mai mic ca şi Steaua, Dinamo, Rapid, Aracada, Craiova, dar nu vreau să obosesc lumea şi să tot vorbesc de bugete, pentru că lumea din Zalău este obosită cu părerile unora despre acest lucru. Eu sunt manager şi încerc să fac volei şi sport, nu să mă intereseze bugetele altora şi să tot vorbesc despre bucătăriile altora. Noi la SCM Zalău suntem mulţumiţi de condiţiile care ni se oferă. Primăria, Consiliul Local, conducerea clubului, toată lumea îşi dă silinţa să creeze condiţii bune şi noi să putem face performanţă.Trebuie să ne concentrăm pe sport, iar cu bugetul pe care îl avem să obţinem cele mai bune rezultate posibile”, ne-a declarat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1