Connect with us

DIVIZIA A1

Voleibaliştii de la SCM Zalău încep campionatul tot la Bucureşti, pe terenul vicecampioanei Dinamo

Dacă în prima fază a Cupei României a evoluat la Rapid Bucureşti şi în prima etapă din campionat, formaţia zălăuană va juca tot în capitală. Gruparea de sub Meseş are parte de un adversar mult mai dificil, urmând să înfrunte Dinamo Bucureşti, vicecampioana României, proaspăt câştigătoare a Supercupei

Sâmbătă, ora 17.30, Sala Polivalentă Dinamo: CS Dinamo – SCM Zalău

SCM Zalău este gata să debuteze în noul campionat al Diviziei A1. După ce sâmbătă şi-a făcut debutul în Cupa României, la Rapid Bucureşti, gruparea zălăuană îşi va începe aventura din campionat, tot în capitală. De data aceasta va juca în faţa unui adversar mult mai valoros, urmând să înfrunte Dinamo Bucureşti. SCM Zalău are în faţă vicecampioana României, care este proaspăt câştigătoare a Supercupei României. Dinamo a cucerit trofeul după ce a învins-o pe Arcada Galaţi, multipla campioană a României.

Bucureştenii au un lot pe măsură, în care se regăsesc jucători din Japonia, Spania, Olanda, Muntenegru, Brazilia sau Cuba. În lotul lui Dinamo se află şi cel mai bun produs al voleiului zălăuan din ultimii ani. Este vorba de Rareş Bălean, cel care în vară s-a transferat de la SCM Zalău, la Dinamo. Pentru Rareş Bălean va fi primul meci împotriva fostei echipe, la care a jucat în sezonul trecut.

În faţa unui astfel de adversar, SCM Zalău porneşte cu şansa a doua, însă speră să se ridice la nivelul bucureştenilor şi chiar să obţină un rezultat bun.

“Dinamo a câştigat Supercupa contra campioanei ultimelor patru ani. Întâlnim o echipă de mare valoare, care nu are nevoie de nicio prezentare. Ca să ne facem o idee, Rareş Bălean  nu joacă în sextetul de bază. Dacă o echipă îşi permite să ţină un jucător valoros ca şi Bălean rezervă, ne putem da seama de valoare lor. Clar că va fi un meci greu, în care nu pornim favoriţi, dar nu ne sperie nicio echipă. Vrem să facem un meci bun şi la final vom vedea ce putem obţine”, ne-a declarat managerul Adrian Feher. 

Partida dintre Dinamo Bucureşti şi SCM Zalău are loc sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă “Dinamo”. Jocul va putea fi urmărit în direct pe TVR 3.

În prima etapă mai au loc următoarele jocuri: CSM Suceava – Explorări Baia Mare, “U” Cluj – Steaua, SCM Craiova – CSM Constanţa,  Unirea Dej – Ştiinţa Bucureşti şi Rapid Bucureşti – Arcada Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1