Connect with us

Social

Două zile fără apă pentru mai mulţi cetăţeni ai Zalăului

Compania de Apă Someș S.A. anunţă faptul că, în zilele de 5 şi 6 octombrie, clienţii și utilizatorii de pe mai multe străzi din municipiul Zalău rămân fără apă potabilă, ca urmare a unor lucrări programate de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă

BULETIN INFORMATIV

În vederea efectuării unor lucrări PROGRAMATE de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, după cum urmează:

MIERCURI, 5 OCTOMBRIE 2022 – JOI 6 OCTOMBRIE 2022

Localitatea: ZALĂU

Zona/strada/lista străzilor afectate:

  1. Str. Cetinei; str. Gheorghe Doja – vor fi afectați consumatorii alimentați prin hidrofor de la rezervorul Brădet;

Interval orar afectare furnizare serviciu: de Miercuri, 5 Octombrie, ora 09:00 până Joi 6 Octombrie, ora 14:00

JOI 6 OCTOMBRIE 2022

Localitatea: ZALĂU

Zona/strada/lista străzilor afectate:

  1. Str. Cetinei; Aleea Dealului; Aleea Soarelui; str. Pinului; str. Pârâului; str. Cascadei; str. Tipografiei; str. Gheorghe Doja între str. Corneliu Coposu și ieșirea din oraș;

Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 07:00 – 24:00

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

În cazul întreruperilor datorate unor lucrări PROGRAMATE, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS.

Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă.

Mulțumim pentru înțelegere.

SERVICIUL CLIENȚI

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social