Connect with us

Social

Sărbătoare la Spitalul Județean din Zalău. Cea mai mare unitate medicală din Sălaj a marcat 44 de ani de activitate

Spitalul Județean de Urgență Zalău sărbătorește 44 de ani de la înființare. Colectivul spitalului a parcurs diverse etape, dar din toate au extras lecții de viață și principii pe care le-a promovat în profesie


Spitalul Județean de Urgență Zalău sărbătorește azi 30 septembrie 44 de ani de activitate. Aniversarea este de fapt, o aniversare a oamenilor extraordinari, a oamenilor care fac lucruri extraordinare.

Cu această ocazie medicii, Spitalului Județean Zalău subliniează că una dintre cele mai mari bogății ale omului este sănătatea, iar rolul unui spital este să contribuie la menținerea stării de sănătate a populației și la creșterea calității vieții pacientului.

⚕️Una dintre cele mai mari bogăţii ale omului este sănătatea! Iar rolul unui spital este să contribuie la menţinerea stării de sănătate a populaţiei şi la creşterea calităţii vieţii pacientului. Misiunea noastră este asigurarea prestării unui act medical de calitate, într-un mediu sigur şi confortabil. Avem personal medical profesionist, alături de care stabilim priorităţile şi direcţiile de acţiune încât să îmbunătăţim continuu calitatea actului medical, iar pacientii să beneficieze întotdeauna de cele mai bune îngrijiri medicale.

🏥Am avansat, am învăţat şi învăţăm din greşeli şi am avut o evoluţie plină de provocări și realizări pe măsură. Asemenea unui destin uman, colectivul spitalului a parcurs diverse etape, dar din toate am extras lecții de viață și principii pe care le-am promovat în profesie. Aniversările sunt un prilej de a realiza o retrospectivă a celor mai importante evenimente, dar și un punct pentru a construi planuri de viitor și a trasa noi imperative ale medicinii moderne.

🤝#Datorită sprijinului #întregii noastre #echipe, am reuşit să evoluăm! Mulţumim pentru aportul adus de fiecare dintre dumneavoastră la consolidarea instituției noastre. Medicina este cu adevărat cea mai nobilă dintre toate profesiile și vă felicităm pentru faptul că i-ați rămas fideli pe tot parcursul acestor ani – 44 de ani de viaţă pentru viaţă!

👏#Mulțumim de asemenea #pacienților care au încredere în calitatea serviciilor noastre și îi asigurăm că siguranța acestora și soluționarea patologiilor pentru care se internează constituie principala noastră preocupare.

Echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social