Connect with us

FOTBAL

Republicanii lui “Duţu” Pop, încă o victorie în campionat!

Într-o partidă din etapa a V-a, SCM Zalău U19 a câştigat cu 7 – 0 partida de la Treznea cu Gloria Tăuţii Măgherăuş  şi a ajuns la patru victorii consecutive

SCM Zalău U19 şi-a continuat parcursul perfect din Campionatul Naţional de juniori republicani şi a obţinut o nouă victorie, a patra consecutivă din acest sezon.

Într-o partidă desfăşurată sâmbătă, la Treznea, echipa antrenată de Alexandru Pop a făcut scor cu maramureşenii de la Gloria Tăuţii Măgherăuş, de care a trecut cu un categoric 7 – 0. Elekeş şi Balabuc au reuşit câte o “dublă” în acest joc, iar pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Mureşan, Radu şi Nicoraş.

Cu 12 puncte acumulate în patru jocuri, SCM Zalău se află pe locul 2 în Seria a IX-a, la egalitate de puncte cu liderul ACS Transilvania Bistriţa. Zălăuanii au şanse mari de a accede în play-off, acolo unde se califică primele şase clasate. În etapele rămase de jucat din sezonul regulat, SCM Zalău mai are de jucat cu Academia Partium, Gloria Bistriţa, CIL Sighetu Marmaţiei, Transilvania Bistriţa, Minaur Baia Mare şi CSS 2 Baia Mare.

În etapa următoare, SCM Zalău se va deplasa sâmbătă, la Satu Mare, pentru jocul cu Academia Partium.

Juniorii B au rămas cu 6 puncte acumulate, fiind învinşi la limită de Gloria Tăuţii Măgherăuş, scor 1 – 2. Golul zălăuanilor a fost marcat de Almaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL