Connect with us

DIVIZIA A1

Rareş Bălean a câştigat Supercupa României cu Dinamo Bucureşti

Voleibalistul zălăuan şi-a trecut în cv primul trofeu cu noua sa echipă. Dinamo Bucureşti a cucerit Supercupa României după o finală nebună cu Arcada Galaţi, în care bucureştenii s-au impus cu 3 – 2

Rareş Bălean cucereşte un nou trofeu în România. După titlul de campion cu CS Volei Municipal şi Cupa României, voleibalistul zălăuan şi-a trecut în palmares şi Supercupa României cu Dinamo Bucureşti, echipă la care s-a transferat în vară.

În Supercupa României de la Constanţa au participat patru echipe, iar Dinamo Bucureşti a fost cea mai exactă şi a cucerit trofeul. Dacă în semifinale, Dinamo a trecut cu 3 – 0 de Steaua, în marea finală, bucureştenii au învins campioana Arcada Galaţi cu 3 – 2, după un meci electrizant.

Cele două echipe au oferit un volei de calitate, ca dovadă fiind scorul strâns care s-a consemnat în fiecare set. Bucureştenii au condus cu 1 – 0 şi 2 – 1, dar Arcada a revenit şi a trimis meciul în decisiv. Finalul a fost gestionat mai bine de către Dinamo Bucureşti, care în setul cinci s-a impus cu 17 – 15 şi a cucerit trofeul pentru al doilea an la rând.

“A fost o competiție puternică în care am avut doua meciuri cu adversari puternici. A fost o finală foarte strânsă şi mă bucur că am reușit să câștigăm acest trofeu. Sper să avem evoluții foarte bune atât în Cupa României cât și în campionat”, ne-a declarat Rareş Bălean.

După câştigarea acestui trofeu, Dinamo Bucureşti are moral bun pentru startul campionatului. În prima etapă programată pe 8 octombrie, bucureştenii vor juca pe teren propriu cu SCM Zalău.

“Ne asteptăm la un campionat puternic, deoarece multe echipe s-au întărit și nivelul voleiului în România a crescut. Ne pregătim pentru ca din prima etapă să fim într-o formă bună și să acumulam puncte”, spune Rareş Bălean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1