Connect with us

HANDBAL

Tadici a găsit din nou scuze după eşec. “Am jucat singuri împotriva tuturor”

Tehnicianul Zalăului a lăsat să se înţeleagă că scorul final din meciul cu Gloria Buzău a fost influenţat de maniera de arbitraj

Este clar. HC Zalău nu se poate compara sub nici o formă cu Gloria Buzău. Diferenţa între cele două echipe este una mare, începând de la buget şi până la lotul de jucătoare. În condiţiile date, era greu ca echipa zălăuană să poată obţine ceva din acest joc, deşi a jucat pe teren propriu.

Cu toate acestea, înfrângerea cu Gloria Buzău a fost pusă în cârca arbitrilor, iar Gheorghe Tadici a dat de înţeles că scorul final a fost influenţat de cei care sunt puşi să împartă dreptatea pe teren.

Într-o intervenţie la tv, antrenorul Zalăului spune că se aştepta la un meci greu, însă acest “greu” ar fi apărut din nişte situaţii colaterale.   “Noi avem o echipă tânără cu 12 jucătoare sub 25 de ani. Păcat că ele sunt total descurajate de anumite practici ale unora. Puteam să jucăm şi o lună de zile, pentru că nu puteam să câştigăm. În momentul când am egalat şi apoi am trecut în avantaj, s-a intrat într-o panică şi erau trepidaţii”, a spus Gheorghe Tadici pentru presa locală.

Antrenorul consideră că echipa sa a jucat de la egal la egal în unele momente cu Gloria Buzău şi nu are ce să le reproşeze jucătoarelor sale sau lui personal în pregătirea jocului.Tehnicianul o ţine una şi bună, factorii colaterali au făcut diferenţa.

“Este o vorbă din popor, singuri împotriva tuturor, ceea ce în acest meci s-a potrivit cu prisosinţă.  Aceste jucătoare atât au putut. Mare lucru nu am ce să le reproşez fetelor”, a punctat Tadici. Interesant de spus că în meciul cu Gloria Buzău, HC Zalău a beneficiat de 10 aruncări de la 7 m, în timp ce adversarele au beneficiat doar de două astfel de aruncări.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL