Connect with us

FOTBAL

Antrenorul Şimleului, deranjat de depunctarea echipei. “Mental ne afectează” 

Tehnicianul Dănuţ Şomcherechi spune că vestea depunctării echipei i-a afectat pe jucători, care acum sunt cu moralul la pământ. După cinci etape, gruparea de sub Măgură este “lanterna roşie” şi printre singurele echipe din Liga a III-a care încă nu a marcat niciun gol


Pe lângă problemele pe care le are în acest început de campionat, Sportul Şimleu a mai primit o lovitură de la Comisia de Disciplină, echipa fiind depunctată cu două puncte ca urmare a unui litigiu cu un fost jucător. Vestea nu a picat deloc bine sub Măgură, deoarece Sportul Şimleu a ajuns “lanterna roşie” şi a rămas pe ultimul loc şi după derby-ul cu SCM Zalău.

Deranjat de cele întâmplate, antrenorul Dănuţ Şomcherechi şi-a spus of-ul, însă a primit promisiuni de la conducere că după Comisia de Recurs, Sportul Şimleu îşi va primi înapoi cele două puncte.

“Vestea depunctării a venit într-un moment total neprielnic şi sigur că te afectează moral. Dar, avem promisiuni de la domnul preşedinte că vom primi înapoi cele două puncte. Aşteptăm să vedem ce decizie va lua Comisia la recurs. Dar, sigur că ne-a apăsat această veste. Pe lângă că aveam acel punct, să ne trezim la minus un punct, mental te afectează”, ne-a declarat Dănuţ Şomcherechi.

După cinci etape, Sportul Şimleu încă nu are nici măcar un gol marcat, iar după părerea tehnicianului, cauza este lipsa unui atacant cu experienţă.

“Nu avem un atacant de valoare cum au celelalte echipe care să înscrie din puţinele ocazii pe care le avem”, precizează Şomcherechi.

Din cele 100 de echipe care evoluează în Liga a III-a, doar Astra Giurgiu nu a reuşit să înscrie gol în cele cinci etape.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL