Connect with us

JUNIORI

Au început şi campionatele de volei juvenil. Cadeţii de la CSS Zalău şi Academia de Volei “Lazăr Marius”, debut victorios

La finele săptămânii trecute au început întrecerile de juniori şi cadeţi din cadrul Campionatului Naţional. Cadeţii de la CSS Zalău şi Academia de Volei “Lazăr Marius” au fost victorioşi, în timp ce juniorii celor două cluburi, dar şi junioarele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei au cedat jocurile din prima etapă


La finele săptămânii trecute au debutat şi Campionatele Naţionale de volei la categoriile de vârstă juniori şi cadeţi. La cele două nivele de vârstă, Sălajul este reprezentat de CSS Zalău, Academia de Volei “Lazăr Marius”, cu echipe la ambele categorii, dar şi ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei, echipă care evoluează în Campionatul Naţional de Junioare. Chiar dacă au evoluat în deplasare, atât cadeţii de la CSS Zalău, cât şi cei de la Academia de Volei “Lazăr Marius” au debutat cu o victorie.

Astfel, elevii lui Dorian Faur s-au impus cu 3 – 1 la LPS Bistriţa, în timp ce elevii lui Marius Lazăr au trecut cu acelaşi scor de CSS 2 Baia Mare.

Din păcate, pentru echipele de juniori nu a fost un început prea bun, toate cele trei reprezentante ale Sălajului suferind eşecuri. Totuşi, Academia a reuşit un punct, după ce a pierdut în cinci seturi confruntarea din deplasare, cu CSS 2 Baia Mare.

În schimb, CSS Zalău a câştigat doar un set la LPS Bistriţa, tot un set reuşind să câştige şi ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei la CSS 2 Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI