Connect with us

Social

Foto – Castrul Roman de la Porolissum promovat de jurnalistul britanic Charley Ottley

Jurnalistul britanic Charlie Ottley este în această perioadă, în Sălaj. Lucrează la un nou documentar din seria Flavours Of Romania şi a ales să exploreze judeţele din Țara Silvaniei. Acesta a poposit la Castrul Roman de la Porolissum

Frumusețea Țării Silvaniei va fi promovată în noul sezon al seriei de documentare “Flavours of Romania”, realizate de cunoscutul producător și regizor britanic Charlie Ottley.

Acesta s-a aflat pentru câteva zile în Sălaj, unde a descoperit o parte dintre cele mai frumoase și importante obiective turistice din județ. Însoțit de Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, jurnalistul britanic și echipa sa au poposit, astăzi, la Castrul Roman de la Porolissum.

“Sunt tare bucuros că Țara Silvaniei a fost inclusă în itinerarul lui Charley Ottley și că unele atracții turistice din județul nostru vor fi promovate prin intermediul celebrului documentar TV dedicat culturii, gastronomiei și frumuseții naturale a României. A gustat din pălinca de Sălaj, a savurat preparatele slovace de la Făgetu, a descoperit tradițiile satului românesc la Muzeul de Artă Populară «Ligia Alexandra Bodea» de la Iaz și a fost fascinat de complexitatea și istoria Castrului Roman de la Porolissum. Deși a vizitat doar câteva obiective, și-a dat seama de potențialul turistic imens al acestor locuri și de valoroasa moștenire culturală și istorică a județului. Totodată, ne-a promis că va reveni pe meleagurile noastre, pentru ca împreună cu alți specialiști din domeniu să creăm un proiect de promovare a Sălajului în țară și peste hotare”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social