Connect with us

Actualitate

Accident cu victime provocat de un minor în vârstă de 14 ani!

Vineri seara, 23 septembrie, un adolescent de 14 ani din Zalău a condus mașina părinților, prin localitatea Țăudu (comuna Almașu) și a provocat un accident cu victime. Polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore


Evenimentul s-a produs pe data de 23 septembrie, la ora 19:45, pe Drumul Comunal 61, în localitatea Țăudu, comuna Almașu.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că un minor de 14 ani, din Zalău, aflându-se în localitatea Țăudu, ar fi condus autoturismul părinților, fără acordul acestora.

La un moment dat, minorul și ar fi efectuat o manevră de depășire a unor autoturisme parcate, fără a se asigura că din sens opus circula un motociclist, cu care a intrat în coliziune laterală.

În urma impactului, motociclistul de 28 de ani, din Zalău, a fost rănit grav și a fost transportat de aparținători la o unitate medicală, fără a sesiza poliția de eveniment.

Polițiștii au fost sesizați despre producerea evenimentului la data de 24 septembrie și au demarat imediat cercetările, constatând că motocicleta implicată în accident era neînmatriculată, iar conducătorul acesteia nu poseda permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, sâmbătă, 24 septembrie, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de adolescentul de 14 ani.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea unității de parchet competente, continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Respectați regulile rutiere! O clipă de neatenție vă poate costa viața, libertatea… viitorul!, este îndemnul celor de la IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate