Connect with us

Social

Etnobotanice descoperite de polițiști într-o mașină din Zalău

Se întâmplă în Zalău unde tinerii nu mai au nici o jenă și expun fără teamă substanțele cu care se droghează. Doi tineri ambii de 26 de ani sunt cercetaţi de poliţişti după ce asupra lor au fost găsite două plicuri cu etnobotanice. Odată prinși, tinerii le-au spus polițiștilor că deţin plicurile pentru consumul propriu


Astfel, vineri, la ora 21:50, polițiștii au depistat, pe strada Fabricii, un autoturism în care se aflau două persoane cu un comportament suspect.

În autoturismul, parcat pe partea carosabilă, se aflau doi tineri, ambii de 26 de ani, din Zalău.

Polițiștii le-au efectuat controlul corporal. Asupra tânărului ce era la volan  au fost descoperite două plicuri din plastic transparent ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, iar asupra pasagerului dreapta s-a găsit un pachet de țigarete și un plic conținând același tip de susbstanță vegetală de culoare verde-olive.

De asemenea, în habitaclul autoturismului în care se aflau cei doi tineri, au fost descoperite alte două plicuri cu substanțe verde-olive, despre care pasagerul dreapta a declarat că îi aparțin.

Plicurile cu substanțe vegetale au fost ridicate și înaintate, împreună cu documentele de constatare, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, în vederea continuării cercetărilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social