Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău câştigă turneul pe care l-a organizat sub Meseş

Echipa pregătită de Dragan Kobiljski şi Marius Lazăr a obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri, reuşind să trecut cu 3 – 0 de Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Ştiinţa Bucureşti, respectiv cu 3 – 1 de Unirea Dej


La finele acestei săptămâni, SCM Zalău a organizat un turneu în Sala Sporturilor din municipiu, la care au fost invitate echipele Ştiinţa Explorări Baia Mare, CSU Ştiinţa Bucureşti şi Unirea Dej. Turneul a debutat joi, cu victoria obţinută de echipa din Baia Mare contra celei din Dej.

A urmat SCM Zalău, care la primul joc în faţa propriilor suporteri a trecut fără probleme cu 3 – 0 de Ştiinţa Bucureşti. Echipa pregătită de Dragan Kobiljski a bifat o nouă victorie şi în faţa celor de la Ştiinţa Bucureşti, astfel că era cotat cu prima şansă la câştigarea turneului.

În ultima zi de turneu, zălăuanii au prestat din nou un joc bun, reuşind să se impună cu 3 – 1 în faţa Unirii Dej. Astfel, cu trei victorii din tot atâtea meciuri, SCM Zalău avea să câştige turneul pe care l-a organizat. Mai mult, SCM a pierdut un singur set în cele trei jocuri.

Sigur, sunt doar meciuri de pregătire şi adversari nu au fost de un nivel foarte ridicat, dar chiar şi aşa, a fost o ultimă repetiţie bună înainte de startul sezonului, care dă încredere zălăuanilor în campionatul ce stă să înceapă.

Pe locul 2 la turneul de la Zalău s-a clasat Ştiinţa Explorări Baia Mare cu 6 puncte, urmată de Unirea Dej, 3 puncte şi Ştiinţa Bucureşti, 0 puncte.

Rezultatele turneului de la Zalău

SCM Zalău – Știința Explorări 3 – 0

Știința Explorări – CSU Știința București 3 – 0

Știința Explorări – Unirea Dej 3 – 0

SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti 3 – 0

SCM Zalău – Unirea Dej 3 – 1

CSU Ştiinţa Bucureşti – Unirea Dej 3 – 0

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1