Connect with us

TENIS

Cornel Florean s-a oprit în semifinale la Campionatul Naţional

Tenismanul nostru a ajuns până în “careul de aşi”, însă, din păcate nu a fost în cea mai bună formă, fiind eliminat în această fază a competiţiei de către Ovidiu Petrescu


Cornel Florean a avut un an 2022 foarte bun, în care a reuşit să câştige mai multe turnee importante de pe plan naţional şi internaţional.

Fie că a fost vorba de turnee FRT sau turnee ITF, Florean a fost mereu la înălţime şi la finalul competiţiei s-a clasat pe primul loc.

Săptămâna trecută, la Galaţi a avut loc Campionatul Naţional Individual de Seniori / Superseniori, un turneu de categorie ITF S200. Prezenţa a fost una numeroasă, campionatul desfăşurându-se la nu mai puţin de 11 categorii de vârstă la masculin şi la trei categorii de vârstă la feminin.

La start s-a aflat şi sălăjeanul Cornel Florean, cel care era favoritul principal la categoria de vârstă +55 de ani. Au fost 11 participanţi la această categorie, iar cei patru favoriţi au ajuns fără probleme în semifinalele competiţiei.

În această fază, Florean nu a fost în cea mai bună formă şi a fost nevoit să se recunoască învins de către Ovidiu Petrescu, scor 6 – 1, 2 – 6, 4 – 10. Petrescu avea să şi câştige Campionatul Naţional, după ce în finală a trecut în trei seturi de Roland Sorodoc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS