Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a luat faţa rivalei Viitorul şi s-a calificat în Liga Elitelor U15

Dacă în sezonul trecut, Viitorul Zalău a reprezentant judeţul în această competiţie, în noua stagiune va fi prezentă SCM Zalău. Gruparea antrenată de Laurean Flonta a câştigat turneul de calificare organizat la nivel judeţean, reuşind să se impună în ambele jocuri cu SCO Jibou şi Viitorul Zalău

AJF Sălaj şi-a desemnat reprezentanta judeţului în Liga Elitelor U15 – competiţie organizată de FRF, unde va evolua SCM Zalău. Dacă în sezonul trecut, Viitorul Zalău a jucat la acest nivel, în noua stagiune, Sălajul va fi reprezentat de SCM Zalău, cu grupa antrenată de Laurean Flonta.

Formaţia zălăuană s-a calificat în Liga Elitelor U15 de pe primul loc şi a câştigat turneul judeţean cu două victorii din tot atâtea meciuri.

SCM Zalău a câştigat cu scorul de 7 – 1 duelul cu SCO Jibou, iar în faţa rivalei Viitorul Zalău, echipa antrenată de Laurean Flonta s-a impus cu 3 – 2. Pe locul doi s-a clasat SCO Jibou cu trei puncte, iar ultima clasată a fost Viitorul Zalău, fără niciun punct.

SCM Zalău va debuta în etapa regională a Ligii Elitelor U15 în data de 15 octombrie, urmând să fie repartizată într-o serie cu echipe din judeţele limitrofe.

SCM Zalău – SCO Jibou 7 – 1

Au marcat pentru SCM: Cristian Iacob (3), Csapo Tamas (2), Dragoş Cristian şi Cătălin Anghelov

Viitorul Zalău – SCM Zalău 2 – 3

Au marcat pentru SCM: Cristian Iacob, Matei Pop şi Cătălin Molnar

SCO Jibou – Viitorul Zalău 3 – 2

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL