Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. SCM Zalău, victorie clară la reîntâlnirea cu fanii

Primul meci de volei în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” după o pauză de câteva luni a adus în tribune aproximativ 100 de spectatori la partida dintre SCM Zalău şi Ştiinţa Bucureşti, din cadrul turneului amical pe care formaţia zălăuană îl organizează. La reîntâlnirea cu fanii, gruparea antrenată de Dragan Kobiljski a reuşit o victorie clară şi s-a impus în trei seturi în faţa bucureştenilor

Aflată pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon, SCM Zalău susţine în aceste zile ultimele meciuri amicale în cadrul unui turneu care are loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Primul joc a fost cel cu Ştiinţa Bucureşti, la care au ţinut să fie prezenţi aproximativ 100 de spectatori. A fost un meci la discreţia zălăuanilor, care au trecut de Ştiinţa în trei seturi. Primul set s-a terminat cu scorul de 25 – 19, în timp ce în setul doi diferenţa a fost şi mai mare în favoarea Zalăului, de 9 puncte. În setul trei, Sţiinţa s-a predat mai greu, iar scorul a fost strâns. Până la urmă, experienţa unor jucători de la SCM şi-a spus cuvântul, iar setul a fost câştigat de gazde cu 25 – 23.

Victorie este una de moral pentru confruntările următoare, dar mai ales pentru primul meci al sezonului care va avea loc sâmbăta viitoare.

În primul meci al turneului, Explorări Baia Mare a trecut cu 3 – 0 de Unirea Dej.

SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti 3 – 0 (19, 16, 23)

Programul meciurilor următoare:

Vineri, ora 16.30: Ştiinţa Bucureşti – Unirea Dej

Ora 18.30: SCM Zalău – Explorări Baia Mare

Sâmbătă, ora 13.00: Explorări B.M. – Ştiinţa Buc.

Ora 15.00: SCM Zalău – Unirea Dej

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1