Connect with us

FOTBAL

FOTO&VIDEO. Raul Stanciu a devenit antrenor la juniorii de la SCM Zalău. Fotbalistul antrenează o grupă formată din copii de 5 – 6 ani

Fostul căpitan de la SCM Zalău  îmbracă şi meseria de antrenor, iar din această toamnă se va ocupa de pregătirea grupei din 2016 – 2017

Raul Stanciu, unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului de la SCM Zalău a devenit şi antrenor în cadrul clubului. Gruparea zălăuană a format şi cea mai mică grupă de juniori, pentru cei născuţi în anii 2016 – 2017, de care se va ocupa fotbalistul zălăuan.

“L-am cooptat în staff-ul tehnic de la SCM Zalău, la secţia de juniori, şi se va ocupa de pregătirea grupei din 2016 – 2017. Mă bucur că îmbrăţişează această meserie”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

Raul Stanciu a mai fost pentru o scurtă perioadă antrenor şi în Liga a IV-a, la Ardealul Crişeni, în sezonul trecut.

Au început antrenamentele cu grupa 2016 – 2017. Înscrierile continuă

Clubul zălăuan a înfiinţat o grupă şi pentru copiii născuţi în anii 2016 – 2017. Este vorba de cea mai mică grupă de care se va ocupa Raul Stanciu. Clubul zălăuan transmite că nici pentru această grupă nu se percepe taxă de înscriere şi de formare. Primul antrenament a avut loc marţi, la Baza Sportivă Onix Traian, unde au participat peste 20 de copii, care au fost extrem de încântaţi de prima întâlnire cu fotbalul.

La primul antrenament au mai participat şi doi fotbalişti de la echipa mare, Sebastian Culda şi Mihai Onicaş.

Pentru detalii:

Raul Stanciu – antrenor – 0743.077.658

Alexandru Pop – coordonator centru de copii şi juniori – 0746.137.888

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL